Έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο: Πίσω από Λεμπρόν και Μάτζικ!

Στην καλύτερη εμφάνιση της μέχρι τώρα καριέρα του στο Μπρούκλιν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των ρεκόρ των Μπακς, αλλά και του ΝΒΑ!

Έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο: Πίσω από Λεμπρόν και Μάτζικ!

Τρεις αγώνες μετά το τελευταίο του triple-double o Γιάννης Αντετοκούνμποτο έκανε ξανά. Ο Έλληνας άσος έδωσε ακόμη ένα μπασκετικό ρεσιτάλ κόντρα στους Νετς, κάνοντας πράγματα και θαύματα στο Μπρούκλιν, γεγονός που οδήγησε τους Μπακς σε νέα νίκη με 109-100.

Συνολικά πέτυχε 2 8 πόντους με 12/16 δίποντα, 4/11 βολές, 11 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα, σε 40'39" συμμετοχής, πετυχαίνοντας το τέταρτο triple-double του στα τελευταία 11 παιχνίδια! Νούμερο πραγματικά απίστευτο αν σκεφτεί κανείς ότι στα πρώτα του 212 δεν είχε ούτε ένα.

Με το τέταρτο φετινό του triple-double έγινε παράλληλα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς που φτάνει σε αυτό τον αριθμό σε μία σεζόν. Ξεπέρασε μάλιστα τον θρύλο της ομάδας κι έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, Όσκαρ Ρόμπερτσον ο οποίος είχε τρία σε μία σεζόν. Ο ίδιος παίκτης είχε συνολικά 181 triple-double στην καριέρα του στο ΝΒΑ, νούμερο που φυσικά αποτελεί ρεκόρ.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε με αυτό που πέτυχε, να γράψει το όνομά του, κοντά σε αυτά των Λεμπρόν Τζέιμς και Μάτζικ Τζόνσον! Κι αυτό γιατί οι δυο τους είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν περισσότερα από τέσσερα triple-doubles σε μία σεζόν πριν καν κλείσουν τα 22 τους χρόνια. Για όσους δεν το θυμούνται, ο Giannis είναι μόλις 21 ετών και 3 μηνών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτο: Τέσσερις φορές ο Αντετοκούνμπο στο TOP-10, μία ο Λεμπρόν!

Τους κάνει πλάκα ο Αντετοκούνμπο

Το σόου του Αντετοκούνμπο στο Μπρούκλιν

News 24/7

24MEDIA NETWORK