Δεύτερη νίκη για Γουόριορς, στο φινάλε η Χιτ

Αν και δεν ξεκίνησαν καλά κόντρα στους Μπλέιζερς, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πάτησαν στη συνέχεια γκάζι, ανέτρεψαν το -17 και έφτασαν στη νίκη με 110-99. Νίκη στην παράταση για τη Χιτ κόντρα στους Ράπτορς.

Δεύτερη νίκη για Γουόριορς, στο φινάλε η Χιτ

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μπορεί να μην είχαν τον Στέφεν Κάρι, όμως ο "αδερφός" του, Κλέι Τόμπσον έκανε μια χαρά τη δουλειά του κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο γκαρντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο πέτυχε 27 πόντους και οδήγησε την παρέα του στην νίκη με 110-99, κάνοντας παράλληλα το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Οι "πολεμιστές" δεν ήταν καλοί στο πρώτο δωδεκάλεπτο και είδαν τους Μπλέιζερς να παίρνουν το προβάδισμα, όμως στη συνέχεια πάτησαν γκάζι, πήραν τα ηνία του αγώνα και πανηγύρισαν τη νίκη. Για τους Μπλέιζερς ξεχώρισε ο Λίλαρντ με 25 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Μακόλουμ με 22.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που διεξήχθη στο Τορόντο, η Μαϊάμι Χιτ ήταν αυτή που έκανε το 1-0, νικώντας τους Ράπτορς στην παράταση με 102-96. Οι θεατές είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα πολύ καλό ματς, με το σκορ να αλλάζει διαρκώς και τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Η στιγμή του αγώνα ήταν φυσικά το buzzer-beater τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου στο φινάλε που σημείωσε ο Κάιλ Λάουρι των Ράπτορς και με το οποίο ισοφάρισε σε 90-90 και έστειλε το ματς στην παράταση. Καλύτερος για τη Χιτ ήταν ο Ντράγκιτς με 26 πόντους, ενώ για τους "δεινόσαυρους" ξεχώρσιε ο Βαλανσιούνας με 24.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Τορόντο Ράπτορς - Μαϊάμι Χιτ 96-102 παρ. (90-90 κ.δ) (0-1)

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 110-99 (2-0)

News 24/7

24MEDIA NETWORK