Έκανε το θαύμα του ο Αντετοκούνμπο και 1-0 οι Μπακς!

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απόλυτο πρωταγωνιστή, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 97-83 των Ράπτορς μέσα στο Τορόντο και έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Nέο ρεκόρ καριέρας για τον Greek Freak στα πλέι οφ. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης σε VIDEO.

Έκανε το θαύμα του ο Αντετοκούνμπο και 1-0 οι Μπακς!

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκαν στο γήπεδο του Τορόντο οι Μιλγουόκι Μπακς και έδειξαν με το "καλημέρα" των πλέι οφ ότι δεν αστειεύονται. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τα "ελάφια" που έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, φεύγοντας με τη νίκη ( 97-83) μέσα από το "σπίτι" των Ράπτορς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους "δεινόσαυρους" να ξεκινούν καλύτερα και να πηγαίνουν με διαφορά πέντε πόντων στο ημίχρονο (51-46). Το Μιλγουόκι όμως επέστρεψε δυναμικά στην επανάληψη έτρεξε ένα επιμέρους σερί και κατάφερε να κλείσει το τρίτο δωδεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 75-70. Στην τέταρτη περίοδο, η παρέα του Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε ότι "έχτισε" σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after hitting a three-point shot during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Wednesday, March 29, 2017, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm)
Giannis Antetokounmpo AP

Ήταν λες και το περίμενε καιρό ο Greek Freak. Λες και προετοιμαζόταν ψυχολογικά γι' αυτό που ερχόταν. Γι' αυτό άλλωστε δεν "μάσησε" λεπτό και ήταν εκείνος που πήρε από το χέρι τους Μπακς οδηγώντας τους στην επικράτηση. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ) με 13/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο!

Άξιοι υποστηρικτές του Giannis ήταν ο Μπρόγκτον με 16 πόντους, με τον Μονρό να προσθέτει 14 πόντους και 15 ριμπάουντ, τους Ντελαβεντόβα και Σνελ από 11 πόντους και τον Μίντλετον 10 πόντους και 9 ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη για τους Ράπτορς οι οποίοι για 4η σερί χρονιά ηττήθηκαν εντός έδρας στον πρώτο αγώνα της σειράς του πρώτου γύρου των πλέι οφ, ξεχώρισε ο Ντε Ροζάν με 27 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Ιμπάκα με 19 πόντους, αλλά και 14 ριμπάουντ.

Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων και πάλι στο Τορόντο τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/4) στις 2.00 ώρα Ελλάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ιντιάνα Πέισερς 109-108 (1-0)

Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς 83-97 (0-1)

Σαν Αντόνιο Σπερς - Μέμφις Γκρίζλις 111-82 (1-0)

News 24/7

24MEDIA NETWORK