Έξαλλος με Τζόρνταν ο Κούμπαν: "Δεν μού απάντησε ποτέ..."

Έτοιμος ν' αποκαλύψει όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες των όσων συνέβησαν με τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν είναι ο Μαρκ Κούμπαν.

Έξαλλος με Τζόρνταν ο Κούμπαν: "Δεν μού απάντησε ποτέ..."

Ο Μαρκ Κούμπαν προσπάθησε να μείνει ήρεμος μετά το φιάσκο στην υπόθεση του ΝτεΆντρε Τζόρνταν που έκανε στροφή 180 μοιρών και επέλεξε τους Κλίπερς, από το κείμενό του ωστόσο ήταν εμφανής η οργή του για την πρωτοφανή εξέλιξη και την αθέτηση της προφορικής συμφωνίας.

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς βάζει την ομάδα του πάνω απ' όλους και δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του. Γι' αυτό και προανήγγειλε την αντεπίθεσή του.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του: " Αγαπητοί φίλοι των Μαβς.

Θα υπάρξει η στιγμή που θα σας πω με λεπτομέρειες όσα γνωρίζω σχετικά με τις τελευταίες 48 ώρες. Δεν θεωρώ ότι είναι η σωστή στιγμή να πω οτιδήποτε για το γεγονός ότι δεν μου απάντησε ποτέ. Ούτε μια φορά. Μέχρι τώρα, δεν τον έχω ακούσει από το βράδυ της Τρίτης.

Πιο σημαντικό, ήμουν ξεκάθαρος απέναντι στον Γουές (σ.σ. Μάθιους) του είπα ότι δεν θα κρατήσω τη δέσμευσή του, αν ήθελε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Δεν μπορώ να σας δείξω την πραγματική του απάντηση, μπορώ όμως να σας πω ότι είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει στους Mavericks. O Γουές Μάθιους είναι ακριβώς ο τύπος παίκτη που θέλουμε στην ομάδα. Ο κόσμος θα τον αγαπήσει.

Θα βρίσκεται απόψε στο Ντάλας, αν θέλετε να τον καλωσορίσετε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK