"Ο Κάρι είναι άρρωστος": Γιατί τρέλανε το twitter

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει ο Στέφεν Κάρι και φροντίζει να το επιβεβαιώνει σε κάθε αγώνα. Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε ρεσιτάλ εντός παρκέ και στα VIDEOS που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση για τι πράγμα μιλάμε.

"Ο Κάρι είναι άρρωστος": Γιατί τρέλανε το twitter

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι παρακολούθησαν το ματς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Μέμφις Γκρίζιλις, από τις ενέργειες του Στέφεν Κάρι. Ο Αμερικανός γκαρντ διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και κάνει πράγματα εντός παρκέ που φαντάζουν εξωπραγματικά!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που οι "Πολεμιστές" επικράτησαν με 50 πόντους διαφορά (119-69), ο Κάρι πέτυχε... μόλις 30 πόντους, μερικοί εκ των οποίων ήταν άκρως εντυπωσιακοί. Όπως το παρακάτω καλάθι εκτός ισορροπίας:

Παράλληλα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να κρύβει τη μπάλα και να την εμφανίζει στα χέρια κάποιου συμπαίκτη του. Όπως σε αυτή τη φάση:

Πάντα κεφάτος (πως να μην είναι άλλωστε) δεν έχανε ευκαιρία στα τάιμ άουτ να παρασύρει το κοινό στο ρυθμό του:

Δείτε και τους 30 πόντους που πέτυχε στον αγώνα:

Μετά την εμφάνισή του κόντρα στου Γκρίζλις, έκανε μάλιστα τον κόσμο του twitter να αναρωτιέται: "Είναι άνθρωπος;", ή να δηλώνει πως "δεν είναι δίκαιος" και άλλα τέτοια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τρομερό κάρφωμα του Αντετοκούνμπο

Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Νετς

News 24/7

24MEDIA NETWORK