Ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στον Κρεγκ Σάγκερ

Ο Κρεγκ Σάγκερ είναι ένας μαχητής της ζωής και το Sports Illustrated τού αφιέρωσε ένα ολόκληρο εξώφυλλο. Προσαρμοσμένο φυσικά στα χρώματά του.

Ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στον Κρεγκ Σάγκερ

Το "Sports Illustrated" της 2ας Μαΐου κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Κρεγκ Σάγκερ. Τον δημοσιογράφο που την τελευταία διετία εξελίχθηκε σε σύμβολο στη μάχη κατά του καρκίνου. Το 2014 διεγνώσθη με λευχαιμία, ακόμη και σήμερα πάντως -μετά από δύο μεταμοσχεύσεις βλαστοκυτάρρων- εξακολουθεί να εργάζεται μανιωδώς. Συνεχίζει τα ταξίδια, δεν εγκαταλείπει το πόστο του στα παρκέ και με τις ερωτήσεις του "ενοχλεί" τον Πόποβιτς.

Τον περασμένο Μάρτιο έμαθε ότι έχει 3-6 μήνες ζωής. Το κοινοποίησε ο ίδιος, χωρίς περιστροφές, και δήλωσε έτοιμος να μην παραδοθεί στην αρρώστια, να ζήσει ακόμη πέντε χρόνια. "Πρόκειται να γράψω ιστορία στην ιατρική, θα παλέψω αυτό το πράγμα μέχρι το τέλος, έχω τόσα πολλά να κάνω. Δεν έχω κερδίσει τη μάχη, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αλλά ούτε την έχω χάσει", ανέφερε ο διάσημος ρεπόρτερ.

Να γιατί όλο το εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού βάφτηκε στα χρώματα του Σάγκερ με τον ίδιο σε πρώτο πλάνο.

ΕΠΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΑΓΚΕΡ-ΠΟΠΟΒΙΤΣ

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα