Επέστρεψε στους Λέικερς ο Αρτέστ

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ανακοίνωσαν την επιστροφή του βετεράνου φόργουορντ, Ρον Αρτέστ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ιταλική Καντού.

Επέστρεψε στους Λέικερς ο Αρτέστ

Επιστροφή σε γνωστά... λημέρια για τον Μέτα Γουόλντ Πις ή κατά κόσμο Ρον Αρτέστ. Ο 36χρονος φόργουορντ ύστερα από μία σεζόν στην ξενιτιά, κατά την οποία αγωνίστηκε στην Κίνα με τη φανέλα των Σιχούαν Μλου Γουέιλς και στην Ιταλία με την Καντού, αποφάσισε να γυρίσει στο NBA και τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ανακοίνωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των "λιμνανθρώπων", Μιτς Κιούπτσακ, χωρίς όμως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του βετεράνου άσου.

Ο Αρτέστ αγωνίστηκε στους Λέικες την τετραετία 2009-13, ενώ στην καριέρα του μετράει κατά μέσο όρο 13.8 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1.8 κλεψίματα σε 931 αναμετρήσεις. Επιλέχθηκε στο νούμερο 16 του ντραφτ το 1999 από τους Σικάγο Μπουλς και φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των "Ταύρων", Ιντιάνα Πέισερς, Σακραμέντο Κινγκς, Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Λέικερς και Νιου Γιορκ Νικς.

H ανακοίνωση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK