Έσπασε το ρεκόρ του Μάτζικ Τζόνσον ο Αντετοκούνμπο

Με την εκπληκτική του εμφάνιση στο τρίτο ματς της σειράς κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης στην ιστορία των playoffs με τουλάχιστον 25 πόντους και 10 ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι!

Έσπασε το ρεκόρ του Μάτζικ Τζόνσον ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στους Σικάγο Μπουλς στο πλαίσιο της τρίτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη φάση των πλέι οφ.

Ο Έλληνας φόργουορντ, σε 51'17" συμμετοχής, πέτυχε 25 πόντους με 10/22 σουτ, 5/8 βολές, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε 2 τάπες, όμως τα "ελάφια" δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 113-106 στη δεύτερη παράταση.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο γράφτηκε στο βιβλίο της ιστορίας των playoffs ως αυτό του νεαρότερου παίκτη με τουλάχιστον 25 πόντους και 10 ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι! Έτσι έσπασε ο ρεκόρ που κατείχε ο Μάτζικ Τζόνσον ο οποίος το 1980 στον μόλις δεύτερο αγώνα της καριέρας του στα playoffs είχε κάνει ανάλογη εμφάνιση επίσης στα 20 του. Ο Giannis όμως είναι περίπου 4 μήνες μικρότερος απ’ ότι ήταν τότε ο θρυλικός παίκτης των Λέικερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK