Έστειλαν τον Σπίτερ στους Χοκς για τον... Όλντριτζ

Ο Τιάγκο Σπλίτερ αφήνει το Σαν Αντόνιο για να μετακομίσει στην Ατλάντα.

Έστειλαν τον Σπίτερ στους Χοκς για τον... Όλντριτζ

Οι Σπερς αποφάσισαν να κάνουν χώρο για ένα ψηλό κλάσης και "θυσίασαν" γι' αυτό το σκοπό τον Τιάγκο Σπλίτερ. Ο Βραζιλιάνος σέντερ μετά από πέντε σεζόν στο Σαν Αντόνιο στάλθηκε στους Χοκς, (που ούτως ή άλλως ήθελαν κάποιον μετά  την απώλεια του Ντεμάρ Κάρολ), προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα και να πάρουν έναν αντίστοιχο παίκτη από το πάνω ράφι.

Βασική επιδίωξή τους είναι η συμφωνία με τον Λαμάρκους Όλντριτζ. Είναι όμως περιζήτητος και η απόκτησή του θα εξαρτηθεί από διάφορες παραμέτρους. Γι' αυτό και επεξεργάζονται διάφορα σχέδια.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ