Φαντάζεστε τον Ίρβινγκ με τον Αντετοκούνμπο; Παραλίγο...

Προτού οι Σέλτικς μπουν γερά στη διεκδίκηση του Κάιρι Ίρβινγκ και με τ' ανταλλάγματα που προσέφεραν πείσουν τους Καβαλίερς, οι Μπακς ήταν εκείνοι που είχαν φτάσει πιο κοντά σ' ένα σπουδαίο deal!

Φαντάζεστε τον Ίρβινγκ με τον Αντετοκούνμπο; Παραλίγο...

Να βλέπαμε το δίδυμο Αντετοκούνμπο - Ίρβινγκ και τι στον κόσμο... Ένα σενάριο που λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί πριν ο 25χρονος πόιντ γκαρντ κλείσει στους Σέλτικς, σ' ένα trade που διαφοροποίησε τα δεδομένα στην ανατολική περιφέρεια.

Όπως Αμερικάνος δημοσιογράφος από το Φοίνιξ έγραψε στο twitter, οι Μπακς και όχι οι Σανς ήταν η ομάδα που πάλεψε πολύ για να πάρει τον Ίρβινγκ από το Κλίβελαντ και έφτασε κοντά στην υλοποίηση της συμφωνία. Μόνο που την τελευταία στιγμή εμφανίστηκαν οι Σέλτικς, προσέφεραν καλύτερα ανταλλάγματα στους Καβαλίερς και κατάφεραν να τελειώσουν τη δουλειά.

Ο Ντάνι Έιντζ θυσίασε τον Τόμας, τον Κράουντερ, τον Ζίζιτς και την πρώτη επιλογή των Νετς στο ντραφτ του 2018. Τι έδιναν την ίδια στιγμή τα "ελάφια"; Τον Μπρόγκντον, τον ρούκι της σεζόν δηλαδή, τον Μίντλετον και την επιλογή του πρώτου γύρου στο ντραφτ του επόμενου καλοκαιριού.

Σε σχέση με την προσφορά των "Κελτών" αποδείχθηκαν λίγα...

AP Photo/Ron Schwane

News 24/7

24MEDIA NETWORK