Αυτό που όλοι σκεπτόμαστε για τον Giannis το είπε φωναχτά ο φαν ντεν Σπίγκελ!

Δεν είναι δικός μας άνθρωπος, οπότε δεν μπορεί να κατηγορηθεί για μεροληψία. Ο Τόμας φαν ντεν Σπίνγκελ δεν είχε πρόβλημα να πει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στα παπούτσια του Λεμπρόν!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) celebrates after the NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Friday, Dec.29, 2017. The Bucks defeated the Thunder 97-95. (AP Photo/J Pat Carter)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) celebrates after the NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Friday, Dec.29, 2017. The Bucks defeated the Thunder 97-95. (AP Photo/J Pat Carter) AP PHOTO/J PAT CARTER

Ως τον «διάδοχο» του «βασιλιά» ΛεΜπρον Τζέιμς χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του σε βελγικά ΜΜΕ ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νυν πρόεδρος της ULEB Τόμας φαν ντεν Σπίγκελ.

Ο πρώην διεθνής Βέλγος σέντερ ο οποίος έκανε πολύ μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα φορώντας πολύ βαριές φανέλες (ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ κ.α.) μιλώντας με αφορμή το επικείμενο All Star Game του ΝΒΑ αφού τοποθέτησε τον Αντετοκούνμπο στις επιλογές του για την βασική πεντάδα (μαζί με τους Κάρι, Ολαντίπο, ΝτεΡόζαν και Έμπιντ) σχολίασε αναφορικά στον Greek Freak.

«Ο Αντετοκούνμπο είναι ένας παίκτης που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ο Έλληνας είναι μελλοντικός MVP, ο φυσικός διάδοχος του ΛεΜπρον Τζέιμς, ο παίκτης που θα κυριαρχήσει στο ΝΒΑ τα επόμενα 15 χρόνια. Είναι μόλις 23 ετών και βρίσκεται ήδη στη 2η θέση των σκόρερ του ΝΒΑ πίσω από τον Χάρντεν ενώ είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK