Γι' αυτό ο Λεμπρόν είναι ο... βασιλιάς του NBA

Τι κι αν έχει κλείσει τα 33 και πάει στα 34; Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραμένει ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον πλανήτη και το επιβεβαίωσε κόντρα στους Πέισερς. Τάπα στον Ολαντίπο 3 δεύτερα πριν το τέλος και buzzer beater τρίποντο στην επαναφορά (VIDEO)!

Cleveland Cavaliers' LeBron James celebrates after scoring the game-winning shot in the second half of Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series against the Indiana Pacers, Wednesday, April 25, 2018, in Cleveland. The Cavaliers won 98-95. (AP Photo/Tony Dejak)
lebron AP IMAGES

Τι άλλο να γράψει κανείς γι' αυτόν τον παικταρά; Οδεύει στα 34 και παίζει με ενέργεια εικοσάρη. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε, πως αισθάνεται το σώμα του καλύτερα από ποτέ. Το παιχνίδι των Καβαλίερς κόντρα στους Πέισερς ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού ο νικητής έπαιρνε ξανά προβάδισμα στη σειρά.

Η ομάδα του Κλίβελαντ τα βρήκε σκούρα στην 3η περίοδο και είδε τη διαφορά της να ψαλιδίζεται, με τους Πέισερς να ισοφαρίζουν τελικά λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να έχουν και όλο το χρόνο δικό τους!

Τότε ανέλαβε δράση ο Λεμπρόν. Τάπα στον Ολαντίπο που νόμιζε πως θα σκόραρε με... περίπατο και στην επαναφορά μεγαλειώδης τρίποντο - νίκη 98-95, με το ρολόι να δείχνει τρία δεύτερα ακόμα.

Και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που είχε 44 πόντους, 10 ριμπάουντ, 8 αίστ, 1 κλέψιμο, ένα μποκάρισμα.

Βασιλιάς...

AP Photo/Tony Dejak

News 24/7

24MEDIA NETWORK