Γιάννη, η κάτω βόλτα των Μπακς που σταματάει;

Με τέσσερα χαμένα παιχνίδια στη σειρά η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα χρειαστεί να βρει ξανά τον εαυτό της για να μην κινδυνεύσει στη συνέχεια. Αρχίζει να... γλιστράει το πλεονέκτημα έδρας. "Ναι μεν, αλλά" για τον "Greek Freak" στο 103-96 από τους Πέισερς.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks at a ball during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers Friday, March 2, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Αντετοκούνμπο AP PHOTO/MORRY GASH

Σε κακό φεγγάρι οι Μπακς και φαίνεται ξεκάθαρα. Οι διαδοχικές ήττες έγιναν τέσσερις μετά το 103-96 από τους Πέισερς στο Μιλγουόκι και αν θέλουν κάτι καλύτερο από τη θέση στη post season, οφείλουν να... βιαστούν. Ανακτώντας τη χαμένη αυτοπεποίθησή τους στο παρκέ. Αυτή που τους είχε φέρει ως την τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας - πλέον έβδομοι!

Οι φιλοξενούμενοι πόνταραν ακριβώς εκεί. Γιατί πολύ καλύτερα δεν έπαιξαν. Σούταραν λίγο καλύτερα εντός πεδιάς (45% έναντι 38%) και είχαν υπέρ τους τα ριμπάουντ. Μέχρι εκεί. Αν μάλιστα ο Μίντλετον είχε ευστοχήσει στο τρίποντο από τη γωνία, ίσως η τύχη του Μιλγουόκι να ήταν διαφορετική. Το έχασε και τέλειωσαν όλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους φίλους του! Όχι πως ηττήθηκαν άδικα, δεδομένου ότι βρέθηκαν στο -17 6'34'' πριν από το φινάλε.

Πόσο μάλλον όταν ο Giannis είχε μεν 24 πόντους - 10 ριμπάουντ, αλλά με 6/18 προσπάθειες και 10 πόντους από βολές, ενώ ο Έρικ Μπλέντσο περιορίστηκε στους 15 με 3/11 σουτ! Μόνο ο Μίντλετον σούταρε με το αξιοπρεπές 11/21 (30 πόντοι). Τη διαφορά για τους Πέισερς δεν έκαναν οι 21 πόντοι του Ολαντίπο με 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Αυτούς τους περιμένεις. Τη διαφορά έκαναν οι 16 του Στέφενσον από τον πάγκο. Τα "ελάφια", άλλωστε, πήραν ελάχιστα από τους εφεδρικούς τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK