Γιάννη κάνε κάτι, όχι πάλι τα ίδια από τους Χιτ...

Χωρίς ή με (πλέον) τον Ντουέιν Γουέιντ οι Χιτ έχουν εξελιχθεί σε πολύ κακό μπελά τόσο για τους Μπακς όσο και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το κακό "τρίτωσε" για εφέτος στο 91-85 της Παρασκευής.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, right, attempts a shot against Miami Heat guard Josh Richardson during the first half of an NBA basketball game Friday, Feb. 9, 2018, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Αντετοκούνμπο Μπακς AP PHOTO/WILFREDO LEE

Το "μαρτύριο" για τους Μπακς τελείωσε, τουλάχιστον στην κανονική περίοδο, και καλό θα ήταν τους Χιτ να μην τους βρουν μπροστά τους στα πλέι οφ.

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, το Μαϊάμι έχει καταφέρει να γίνει η ομάδα που δυσκολεύει περισσότερο από κάθε άλλη το Μιλγουόκι, γιατί με... terminators στην άμυνα έχει τον τρόπο να εγκλωβίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν του επιτρέπει να φτάνει μέχρι το καλάθι, τον αναγκάζει σε λάθη και ανορθόδοξες επιλογές.

Ναι, ο "Greek Freak", σ' ένα κακό βράδυ του, μπόρεσε να σκοράρει 23 πόντους και να μαζέψει 11 ριμπάουντ. Ωστόσο, αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα στατιστικά θα καταλάβει πως άρχισε και συνέχισε άστοχος, τελειώνοντας το ματς με 8/21 σουτ (1/4 τρίποντα, 6/7 βολές), έδωσε μόλις 3 ασίστ και υπέπεσε σε 5 λάθη.

Το 91-85 ήταν κολακευτικό για την εμφάνιση των "ελαφιών", αφού στα 8 λεπτά πριν από τη λήξη έχαναν 19 πόντους (81-62). Έφτασαν στο -4, αλλά ήταν τότε που ο Γουέιντ έκοψε τον Μπλέντσο και χάθηκε κάθε ελπίδα ανατροπής. Ο "Flash" γύρισε σπίτι του και παρότι είχε μόλις 1/6 σουτ, υπήρξε κομβικός όταν κρινόταν η προσπάθεια των υπολοίπων. Κυρίως των πέντε παικτών που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK