Γκασόλ για Κόμπε: "Μου χτύπησε την πόρτα στη 1:30 το βράδυ"

Ο Πάου Γκασόλ είπε αντίο στον Κόμπε Μπράιαντ περιγράφοντας τη σχέση που ανέπτυξαν στους Λέικερς.

Γκασόλ για Κόμπε: "Μου χτύπησε την πόρτα στη 1:30 το βράδυ"
Μπράιαντ Γκασόλ

Μια άγνωστη ιστορία από την πρώτη γνωριμία τους εκμυστηρεύτηκε ο Πάου Γκασόλ αποχαιρετώντας τον Κόμπε Μπράιαντ πριν από το τελευταίο παιχνίδι του. Ο Ισπανός σέντερ, ο οποίος δίπλα στον "Black Mamba" κατέκτησε δύο τίτλους με τους Λέικερς, αναφέρθηκε σ' εκείνη τη βραδιά που ο Κόμπε τού χτύπησε την πόρτα τα ξημερώματα.

" Την πρώτη ημέρα μου στους Λέικερς, συνάντησα την ομάδα στο Ριτζ της Ουάσινγκτον και στις 1:30 το πρωί κάποιους μου χτύπησε την πόρτα. Αργότερα ανακάλυψα ότι ο Κόμπε δεν κοιμάται πολύ. Κάθισα στο κρεβάτι και αυτός στο τραπέζι δίπλα στην τηλεόραση. Με καλωσόρισε στην ομάδα και μου είπε πως ήρθε η ώρα. Ένιωθε ότι μπορούσα να τους πάω στην κορυφή ξανά και ήθελε να είναι σίγουρος ότι το ξέρω. 'Είναι η ευκαιρία μας' μου είπε. Ταιριάξαμε ιδανικά, η συνεργασία μας μας δούλεψε από την αρχή".

Προσέθεσε επίσης πως " όταν μοιράζεσαι τα αποδυτήρια με τον Μπράιαντ καταλαβαίνεις καθημερινά πόσο αληθινά μεγάλος είναι και δεν είναι από τύχη".

Σημείωσε ακόμα ότι " με ενέπνευσε να γίνει καλύτερος, ν' αντιληφθώ το παιχνίδι από πιο αναλυτική σκοπιά".

" Μου λείπει η παρουσία του, η συμπεριφορά του. Αυτή που δεν έχουν πολλοί παίκτες. Όντας δίπλα στον Κόμπε επηρεάστηκε η ζωή μου", κατέληξε ο Γκασόλ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Μπουλς γιατί " θέλω να πετύχω όσα περισσότερα στα χρόνια που μου απέμειναν. Θέλω να είμαι κομμάτι κάτι ξεχωριστού ξανά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK