Γκρίφιν όπως Μάρτιν Λούθεν Κινγκ ή Μαχάτμα Γκάντι

Γιατί ο οργανισμός των Κλίπερς θέλησε να συγκρίνει τον Μπλέικ Γκρίφιν με κολοσσιαίες μορφές της ιστορίας όπως ο Γκάντι, ο Αϊνστάιν, ο Μαντέλα ή ο Λίνκολν; Η απάντηση ακολουθεί.

Los Angeles Clippers' Blake Griffin (32) slaps hands with Raymond Felton after Griffin scored against the Phoenix Suns during the second half of an NBA basketball game Thursday, March 30, 2017, in Phoenix. The Clippers defeated the Suns 124-118. (AP Photo/Ross D. Franklin)
Blake Griffin AP

Με έναν ξεχωριστό τροπο υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι στα γραφεία των Λος Άντζελες Κλίπερς την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλέικ Γκρίφιν με την ομάδα τους σε μια εποχή που οι περισσότεροι σταρ αλλάζουν ομάδα.

Τον παρομοίασαν με πιονέρους στη σύγχρονη ιστορία του κόσμου οπως τον Αβρααμ Λίνκολν, τον Μαχάτμα Γκάντι, τον Άλμπερτ Αινσταιν, τον Νελσον Μαντέλα, τον Μοχαμεντ Αλί, τον Μαρτιν Λουθερ Κινγκ, τον Τζορτζ Κένεντυ και τον Μπαράκ Ομπάμα και ολο αυτο το αποτύπωσαν σε t-shirt που έγραφε Pioneers, δηλαδή πιονέροι μπλουζάκι το οποιο φόρεσαν προς τιμήν του.

Γκρίφιν όπως Μάρτιν Λούθεν Κινγκ ή Μαχάτμα Γκάντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK