Γυναίκα κατηγορεί τον Ρόουζ για βιασμό

Καταγγελία γυναίκας συγκλονίζει τον κόσμο του NBA, αφού ισχυρίζεται πως πριν από δυο χρόνια ο Ντέρικ Ρόουζ μαζί με φίλους του την νάρκωσαν και τη βίασαν παρά τη θέληση της.

Γυναίκα κατηγορεί τον Ρόουζ για βιασμό

Όπως ισχυρίζεται, είχε σχέση με τον Ρόουζ από το 2011 μέχρι και το 2013. Στη διάρκεια των επαφών τους, ο άσος των Μπουλς την πίεζε να κάνει ομαδικό σεξ με τους φίλους του, κάτι που η ίδια αρνιόταν να πραγματοποιήσει.

Όπως καταγγέλλει, μία μέρα πήγε στο σπίτι του Ρόουζ όπου της έδωσαν ένα ναρκωτικό με σκοπό να την βιάσουν. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει, όμως αργότερα ο Ρόουζ και οι φίλοι του μπήκαν στο σπίτι της και την βίασαν.

Υποστήριξε μάλιστα πως δεν έκανε μήνυση νωρίτερα γιατί ντρεπόταν και πίστευε πως κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά.

Η απάντηση του Ρόουζ

Ο Ρόουζ τοποθετήθηκε σχετικά μέσω της δικηγόρου του, Λίζα Κόεν, η οποία υποστήριξε πως η όλη ιστορία αποτελεί απέλπιδα προσπάθεια της μηνύτριας να βγάλει χρήματα από τον ακριβοπληρωμένο άσο του ΝΒΑ.

"Είναι μια προσπάθεια να αμαυρώσει την εικόνα ενός αθλητή που είναι πετυχημένος και σεβαστός από όλους. Είχαν μια μη αποκλειστική σεξουαλική σχέση για πάνω από δύο χρόνια.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι πως ο Ντέρικ Ρόουζ θα απαλλαγεί από οποιαδήποτε κατηγορία για αυτή την εξωφρενική μήνυση", δήλωσε.

Πηγή: tmz.com

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ