Γυναίκα - βοηθός στους Σπερς

Δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς και στον Έτορε Μεσίνα θα κάθεται η Μπέκι Χάμον, η πρώτη γυναίκα - στέλεχος προπονητικού επιτελείου σε ομάδα του ΝΒΑ.

Γυναίκα - βοηθός στους Σπερς

Φημολογείται πως έρωτας είναι η αιτία. Ο Τόνι Πάρκερ για την ακρίβεια. Όπως και να 'χει πάντως, οι πρωταθλητές Σπερς γράφουν ιστορία προσθέτοντας στο σταφ μία εκπρόσωπο του ασθενούς φύλου.

" Είμαι τρομερά ανυπόμονος για την προσθήκη της Μπέκι Χάμον στο επιτελείο. Είμαι βέβαιος πως το μπασκετικό IQ της, το ήθος της στη δουλειά και οι διαπροσωπικές ικανότητές της θα αποτελέσουν τεράστιο πλεονέκτημα για την ομάδα. Ξέρει πότε να μιλάει και πότε να το βουλώνει", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος κόουτς για τη νέα συνεργάτιδά του, την οποία είχε προσκαλέσει στις προπονήσεις της προηγούμενης σεζόν προλειαίνοντας το έδαφος για την πρόσληψή της.

Η Χάμον, 37 ετών πλέον, δεν είναι μια τυχαία επιλογή. Παίζει μπάσκετ στη γυναικεία ομάδα του Σαν Αντόνιο, αλλά θα αποσυρθεί μετά το τέλος της σεζόν ύστερα από 16 χρόνια. Έξι φορές έχει επιλεγεί για το All Star, δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα του WNBA, είναι έβδομη σκόρερ και τέταρτη στις ασίστ στην ιστορία του πρωταθλήματος, ενώ το 2008 ήταν στην ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK