Η αναζήτηση του νέου... Νοβίτσκι έστειλε στο ΝΒΑ και τον Τάις

Ο Ντάνιελ Τάις θα μπορούσε να βρει άνετα ένα καλό συμβόλαιο και ρόλο σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρωλίγκα. Προτίμησε όμως να τεστάρει τις αντοχές του στο ΝΒΑ, αφού οι Σέλτικς τού έδωσαν συμβόλαιο.

Brose's Daniel Theis, left, tries to stop Olimpia's Jamel Mclean during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Brose Bomberg, in Milan, Italy, Thursday, March 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Brose's Daniel Theis, left, tries to stop Olimpia's Jamel Mclean during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Brose Bomberg, in Milan, Italy, Thursday, March 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που έγινε πλέον 39, έχει κάνει ένα μεγάλο κακό στο ΝΒΑ. Έκανε τις ομάδες να πιστέψουν ότι μπορεί να βρεθεί δεύτερος!

Οι Τζαζ δοκίμασαν με τον Τίμπορ Πλάις, αλλά πολύ γρήγορα εγκατέλειψαν το πρότζεκτ προσφέροντάς του μόνο 12 ματς. Οι Μπουλς με τη σειρά τους έκαναν πέρυσι ντραφτ τον Πολ Τσίπσερ περιμένοντας πολλά περισσότερα από τους 5.5 πόντους ανά αγώνα.

Ο επόμενος που θα δοκιμάσει να ξεφύγει από τη σκιά του Ντιρκ είναι ο Ντάνιελ Τάις. Ένας περιζήτητος πάουερ φόργουορντ-σέντερ στην Ευρώπη που βρήκε συμβόλαιο στους Σέλτικς και θα δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Τάις διακρίθηκε μέσα από ένα καλοκουρδισμένο σύνολο όπως αυτό της Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι. Σε δυο σεζόν στην Ευρωλίγκα είχε 9.4 πόντους (με 62% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα) και 4.5 ριμπάουντ.

Καλοί οι αριθμοί του, αλλά αμφίβολο αν μπορεί ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΝΒΑ. Γεύση από τη λίγκα είχε πάρει από το σάμερ λιγκ των Γουίζαρντς πριν από δύο χρόνια. Φτάνει αυτό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK