Η "αποκαθήλωση του Βασιλιά" (PHOTOS+VIDEOS)

Οι Νικς δεν επέτρεψαν στον Λεμπρόν Τζέιμς να γιορτάσει με νίκη την επιστροφή στους Καβαλίερς και σαν να μην έφτανε αυτό, ανάγκασαν τον "Βασιλιά" σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Αναλυτικά τα στατιστικά του, οι δηλώσεις του και οι φάσεις που συμμετείχε στον αγώνα.

Η "αποκαθήλωση του Βασιλιά" (PHOTOS+VIDEOS)

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Λεμπρόν Τζέιμς στους Καβαλίερς δεν εξελίχθηκε όπως ονειρευόταν ο "βασιλιάς" και η... πόλη. Οι Νικς έδωσαν ένα γερό χαστούκι στην ομάδα του Κλίβελαντ (με τον Τζέιμς να είναι κακός) και επιβλήθηκαν 95-90 εκτός έδρας, με πρωταγωνιστή τον Καρμέλο Άντονι.

Ο Αμερικανός των Νικς είχε φύγει ηττημένος στις προηγούμενες 3 αναμετρήσεις του κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς, όμως το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου θα το θυμάται για καιρό. Αντίθετα, ο "Βασιλιάς" θα ήθελε να το ξεχάσει σύντομα όπως ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς:

"Δεν πίεσα, δεν έκανα πολλά στον αγώνα. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, αλλά χαίρομαι που τελείωσε!".

Πάνω από 20.000 κόσμου στο "Κουίκεν Λόανς Αρίνα" και ακόμα περισσότεροι στους δρόμους έξω από αυτό περίμεναν με ανυπομονησία να δουν το αστέρι τους εν δράσει, όμως δεν ανταμείφθηκαν όσο περίμεναν.

Η αναμέτρηση κόντρα στους Νικς ήταν ένα από τα χειρότερα ματς στην καριέρα του Τζέιμς, με τον Αμερικανό να σκοράρει 17 πόντους (1 στα 5 τρίποντα), με 5 στα 15 σουτ (1 στα 9 στο πρώτο ημίχρονο) και 8 λάθη.

Η "αποκαθήλωση του Βασιλιά" (PHOTOS+VIDEOS)

Παράλληλα, πέτυχε 3/4 καλάθια από αιφνιδιασμούς και μόλις 2 στα 11 με την αντίπαλη άμυνα στο μισό γήπεδο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην καριέρα του που πετυχαίνει κάτω από 20 πόντους, κάνει 8 λάθη και έχει λιγότερες από 5 ασίστ.

Όσο βρισκόταν στο γήπεδο οι Καβαλίερς ήταν πίσω με 13 πόντους, ενώ τα 4 λεπτά και 46'' που δεν αγωνίστηκε οι Καβς βρέθηκαν μπροστά με 8. Ωστόσο, στο πρώτο του καλάθι δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει κάπως έτσι:

Τραγική συνεργασία με Ίρβινγκ

Επιπλέον, η συνεργασία του με τον Ίρβινγκ ήταν τραγική. Οι Καβαλίερς βρέθηκαν πίσω με 12 πόντους όσο αγωνίζονταν και οι δυο τους στον αγώνα, ενώ την στιγμή που ένας από τους δύο (κυρίως ο Λεμπρόν) καθόταν στον πάγκο τους προσπέρασαν με 7.

Ο Ίρβινγκ ήταν ο κορυφαίος από πλευράς Κλίβελαντ με 22 πόντους σε αντίθεση με τον Τζέιμς. Μάλιστα, ο δεύτερος έκανε πολλές φορές λάθος πάσα πιστεύοντας πως ο Ίρβινγκ θα βρισκόταν σε άλλη θέση, στέλνοντας τη μπάλα... στους θεατές.

"Έκανα πάσες εκεί που πίστευα ότι θα βρισκόταν κάποιος συμπαίκτης μου", δήλωσε ο Τζέιμς στο τέλος του αγώνα. "Ήταν απλά ένα παιχνίδι, πρέπει να μάθουμε όμως από αυτό", συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Χαστούκι στον "βασιλιά" Τζέιμς (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK