Η απόκτηση του Σμιθ "απειλεί" τον Παπανικολάου

Με καθυστέρηση 18 μηνών ο Τζος Σμιθ θα μετακομίσει στο Χιούστον, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά του το sports.yahoo.

Η απόκτηση του Σμιθ "απειλεί" τον Παπανικολάου

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς και οι Ρόκετς, που τον "φλέρταραν" έντονα το καλοκαίρι του 2013, δεν άργησαν να κάνουν την κίνησή τους. Προσέγγισαν τον 29χρονο παίκτη και τον έπεισαν για τη χρησιμότητά του στην προσπάθεια να κατακτήσουν πρώτα τον τίτλο στη Δύση και έπειτα να διεκδικήσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σμιθ, παίκτης με 11χρονη παρουσία στο ΝΒΑ και 15.4 πόντους / 7.8 ριμπάουντ ανά αγώνα, προορίζεται να γίνει το βασικό "4άρι" των Ρόκετς παίζοντας δίπλα στον παιδικό φίλο του, Ντουάιτ Χάουαρντ.

Τούτο σημαίνει πως ο ανταγωνισμός για τον Κώστα Παπανικολάου αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, αφού το ρόστερ των "ρουκετών" γεμίζει με ποιοτικούς παίκτες που κινούνται πάνω-κάτω στον ίδιο χώρο. Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα αποκτήθηκε και ο Κόρεϊ Μπρούερ.

Τον παίκτη διεκδίκησαν επίσης οι Μάβερικς, οι Χιτ, οι Κινγκς, οι Κλίπερς και οι Γκρίζλις. Ο ίδιος προτίμησε την ομάδα που του προσέφερε τις περισσότερες εγγυήσεις ότι θ' αγωνίζεται βασικός. Να η ευκαιρία του Παπανικολάου ν' αποδείξει ότι δικαίως έγινε ντόρος γύρω από το όνομά του στην αρχή της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Οι Πίστονς έδιωξαν τον Τζος Σμιθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK