Η εκδίκηση του Γκριν στον Λεμπρόν άργησε ένα χρόνο!

Τη στιγμή που ο Τζέιμς ξύριζε το κεφάλι του, οι Γουόριορς πανηγύριζαν την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στους χιλιάδες πολίτες του Όκλαντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν κορόιδευε τους Καβαλίερς!

Golden State Warriors forward Draymond Green, foreground, reacts in front of Cleveland Cavaliers forward LeBron James during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Golden State Warriors forward Draymond Green, foreground, reacts in front of Cleveland Cavaliers forward LeBron James during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Όταν... κατά τύχη πέρυσι ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξε, στην επιστροφή στο Κλίβελαντ, να φορέσει ένα t-shirt με τον Ultimate Warrior, τον ήρωα του αμερικάνικου κατς, θα έπρεπε να είναι έτοιμος για την απάντηση που θα λάβει.

Μεσολάβησε ένας χρόνος, αλλά ο Ντρέιμοντ Γκριν ανέλαβε να πάρει πίσω το αίμα των "πολεμιστών".Στην παρέλαση των πρωταθλητών που διοργανώθηκε την Πέμπτη στο Όκλαντ, ο μετρ του trash talking έδωσε την απάντησή του.

Κατά διαβολική σύμπτωση διάλεξε από τη συλλογη της ντουλάπας του ένα t-shirt που έγραφε Quikie (σ.σ σύντομη ερωτική πράξη) με το Q τονισμένο, το οποίο παρέπεμπε φυσικά στην έδρα των Καβαλίερς, την "Quicken Loans Arena" και συνδύαζε το πόσο γρήγορα κατέκτησαν οι Γουόριορς τον εφετινό τίτλο!

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK