Η "έκρηξη" του Στιβ Κερ για τη νίκη του Τραμπ

Ο θρίαμβος του Τραμπ προκάλεσε θυμηδία σε πολλούς, μεταξύ αυτών και στον Στιβ Κερ. Διαβάστε για το ξέσπασμα του τεχνικού των Warriors κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ!

Η "έκρηξη" του Στιβ Κερ για τη νίκη του Τραμπ

Η επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ επί της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έκανε πολύ κόσμο να δυσαρεστηθεί και μεταξύ αυτών ήταν και ο Στιβ Κερ, ο οποίος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φανερώσει τις σκέψεις του για τον νέο πλανητάρχη.

Ο τεχνικός των Golden State Warriors εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά και από το ύφος που επικράτησε στην προεκλογική εκστρατεία, κατηγόρησε τον Τραμπ ως ρατσιστή και μισογύνη που δεν σέβεται τις μειονότητες ενώ τόνισε πως ήταν πολύ σκληρό για αυτό να βλέπει τα πρόσωπα της γυναίκας του, της κόρης του και των παικτών το μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

"Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Απλά όλη η διαδικασία μας άφησε όλους να αισθανόμαστε αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Πίστευα ότι ήμασταν καλύτεροι από αυτό. Πίστευα ότι το σόου του Τζέρι Σπρίνγκερ ήταν το σόου του Τζέρι Σπρίνγκερ. Βλέποντας το τελευταίο ντιμπέιτ ο Τραμπ έκανε επίθεση στην Κλίντον και μπορούσες να ακούσεις τους οπαδούς στις εξέδρες να φωνάζουν "Οοοοοο" σαν να ήθελαν να πουν "Όχι, δεν μπορεί να το έκανε", "Ναι, το έκανε". Αυτό είναι προεδρική εκλογή. Δεν είναι το σόου του Τζέρι Σπρίνγκερ..

Η "έκρηξη" του Στιβ Κερ για τη νίκη του Τραμπ

Ίσως θα έπρεπε να το δούμε να έρχεται στα 10 τελευταία χρόνια. Κοιτάζεις την κοινωνία, βλέπεις τι είναι το πιο δημοφιλές. Οι άνθρωποι πληρώνονται εκατομμύρια για να πηγαίνουν στην τηλεόραση και να φωνάζει ο ένας στον άλλο, είτε πρόκειται για αθλητισμό, πολιτική ή διασκέδαση, και υποθέτω πως ήταν θέμα χρόνου πριν περάσει αυτό και στην πολιτική. Μετά όμως εντελώς ξαφνικά έρχεσαι αντιμετώπος με την πραγματικότητα όπου ο άνδρας που πρόκειται να ηγηθεί, έχει για ρουτίνα να χρησιμοποιεί ρατιστικά, μισογυνικά και προσβλητικά λόγια.

Nov 4, 2016; Los Angeles, CA, USA; Golden State Warriors head coach Steve Kerr reacts during the first quarter against the Los Angeles Lakers at Staples Center. Mandatory Credit: Kelvin Kuo-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-323512 ORIG FILE ID:  20161104_kek_ak6_068.JPG
Nov 4, 2016; Los Angeles, CA, USA; Golden State Warriors head coach Steve Kerr reacts during the first quarter against the Los Angeles Lakers at Staples Center. Mandatory Credit: Kelvin Kuo-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-323512 ORIG FILE ID: 20161104_kek_ak6_068.JPG KELVIN KUO-USA TODAY SPORTS

Αυτό ήταν πολύ σκληρό. Του εύχομαι να πάει καλά. Ελπίζω να είναι καλός πρόεδρος. Δεν ξέρω τί είδους πρόεδρος θα γίνει επειδή δεν έχει πει τίποτα για το τι θα κάνει. Δεν ξέρουμε. Είναι σκληρό όταν ζητάς να υπάρχει εκεί σεβασμός και αξιοπρέπει και δεν υπάρχει καθόλου. Και τότε περπατάς σε ένα δωμάτιο με την κόρη σου και τη γυναίκα σου που προσβλήθηκαν από τα σχόλιά του και τρελαίνονται. Έπειτα περπατάς και βλέπεις τα πρόσωπα των παικτών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν θιχτεί άμεσα ως μειονότητες, και είναι πραγματικά σοκαριστικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκλονιστικό μήνυμα από Λεμπρόν Τζέιμς για την εκλογή Τραμπ
Κομπανί και Μαρτίνεθ ξέσπασαν κατά του Τραμπ
Οι σούπερ σταρ της μπάλας με μαλλί αλά... Ντόναλντ Τραμπ!
O LeBron "έχασε"από τον Trump. Είναι GOAT

News 24/7

24MEDIA NETWORK