Η... εξομολόγηση του πιο "τρελού" οπαδού του Γιάννη

Όπως συμβαίνει πάντα, χιλιάδες Έλληνες, σε όλες τις πόλεις των ΗΠΑ που αγωνίζεται ο Γιάννης, στήνουν ένα μεγάλο πάρτι για χάρη του μετά το τέλος του εκάστοτε αγώνα. Στη συγκέντρωση της Νέας Υόρκης, όμως, εμφανίστηκε ο πιο... τρελός οπαδός του All-Star (VIDEO).

Η... εξομολόγηση του πιο "τρελού" οπαδού του Γιάννη

Στις αχανείς Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένας Έλληνας που μπορεί να φέρνει όλους τους υπόλοιπους κοντά όταν επισκέπτεται τις πόλεις τους.

Κοινότητες Ελλήνων... ξεσηκώνονται κάθε φορά που οι Μπακς έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εκεί που ζουν.

Εννοείται, πώς όλη αυτή η διαδικασία για να πάνε στο γήπεδο και αργότερα να περιμένουν αρκετή ώρα εκτός αυτού είναι για να αποθεώσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η "γαλανόλευκη" παροικία της Νέας Υόρκης, τεράστια. Οι Μιλγουόκι, λοιπόν, δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το ραντεβού του Giannis, έξω από την ιστορική "Madison Square Garden" με τους συμπατριώτες του.

Δεκάδες ελληνικές σημαίες και κόσμος που φωνάζει: " Γιάννη, Γιάννη ένα αυτόγραφο, εδώ στη μπάλα πάνω", " είσαι παικταράς" κι άλλες φιλοφρονήσεις ακούγονταν από τα στόματα του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για να συναντήσει τον ήρωα του.

Και ξαφνικά, κι ενώ ο Αντετοκούνμπο χαιρετάει τον κόσμο στην πρώτη σειρά, εμφανίζεται ο πιο... τρελός οπαδός του και του φωνάζει: " Κοίτα, φωτογραφία από το 2015, τότε που δεν ήταν κανείς εδώ και θα έρθω και του χρόνου! "

Από την πλευρά του, ο All-Star των Μπακς χαμογέλασε στον ένθερμο φαν του και επειδή λόγω... ύψους η λήψη σέλφι ήταν δύσκολη, τότε "καθάρισε" ο Γιάννης που πήρε το κινητό του Έλληνα φαν και τον εξυπηρέτησε τραβώντας εκείνος τη φωτογραφία.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι τον Γενάρη, φεύγοντας ο Έλληνας All-Star από το ίδιο γήπεδο είχε αποθεωθεί και η στιγμή που γράφτηκε στα βιβλία, όταν ένας οπαδός του ζήτησε να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία και Giannis αρνήθηκε ευγενικά, απαντώντας: " Οχι δεν υπογράφω πάνω στη σημαία..."

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μιλγουόκι επικράτησε των Νικς με 103-89, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... έγραψε ιστορία, καταφέρνοντας ένα φοβερό κάρφωμα, πηδώντας πάνω από τον ύψους 1,98 μ., Τιμ Χάρνταγουεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK