Η "ελληνική" PHOTO του Ντουράντ και οι απίστευτες ύβρεις!

Hoaxείδηση δεν τη λες, ούτε όμως και… φρέσκια. Η ουσία είναι πως μία φωτογραφία του… 2010 με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντουράντ αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και όχι μόνο) με τον σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να γίνεται αποδέκτης απίστευτων ύβρεων!

Η "ελληνική" PHOTO του Ντουράντ και οι απίστευτες ύβρεις!

Προφανώς το 2010 ταsocialmediaδεν ήταν τόσο δημοφιλή στην Ελλάδα και κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν το άχτι τους…

Η… επίμαχη φωτογραφία δείχνει τον Ντουράντ στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος να έχει τοποθετήσει το πρόσωπό του δίπλα σε αυτό του Εύζωνα φρουρού του μνημείου. Φωτογραφία που είχε τραβηχτεί τον Αύγουστο του 2010 όταν τότε η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ είχε έρθει στην Ελλάδα για φιλικό με τη δική μας Εθνική στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που τότε είχε διεξαχθεί στην Τουρκία.

Η "ελληνική" PHOTO του Ντουράντ και οι απίστευτες ύβρεις!

Κάποιοgroupστοfacebookάγνωστο για ποιο λόγο αναπαρήγαγε την εν λόγω φωτογραφία τη Δευτέρα με τους περισσότερους που σχολίαζαν να μην έχουν… ιδέα όχι πότε τραβήχτηκε η φωτό αλλά το ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της. Την Τρίτη, δε, διάφορα… περιθωριακάsiteκαιblogάδραξαν της ευκαιρίας, παρουσίασαν τη φωτό ως τωρινή και αυτή έγινεviralμε τον Ντουράντ να… στολίζεται με ακατανόμαστες ύβρεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK