Η καριέρα του Μάικ Σκοτ γκρεμίζεται: Κινδυνεύει με κάθειρξη 25 ετών

Μετέωρη όχι μόνο η καριέρα του, αλλά και η ζωή του Μάικ Σκοτ, ο οποίος κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή μέχρι και για 25 χρόνια.

Η καριέρα του Μάικ Σκοτ γκρεμίζεται: Κινδυνεύει με κάθειρξη 25 ετών

Στις 16 Ιουλίου ο Μάικ Σκοτ έκλεισε τα 27 χρόνια του. Με περίπου τόσα κινδυνεύει να τιμωρηθεί για την ανάμειξή του σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών.

Τον περασμένο μήνα ο φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς είχε συλληφθεί, διότι σ' έναν έλεγχο της αστυνομίας στο αυτοκίνητο που επέβαινε είχαν βρεθεί 35.2 γραμμάρια μαριχουάνας και 10.9 γραμμάρια του ναρκωτικού "Μόλι" με βάση τη μεθαμφεταμίνη.

Επειδή ο Σκοτ, ίσως για να καλύψει τον αδερφό του που ήταν στο ίδιο ΙΧ, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την κατοχή των ουσιών, απειλείται να βρεθεί πίσω από τα σίδερα για τα επόμενα 25 χρόνια. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας της Τζόρτζια, για την κατοχή μαριχουάνας η φυλάκιση που προβλέπεται είναι δέκα χρόνια, ενώ για την κατοχή του έτερου ναρκωτικού η μέγιστη ποινή είναι κάθειρξη 15 ετών, καθώς θεωρούνται αμφότερα κακουργήματα.

Η δική θα οριστεί μέσα στους επόμενους μήνες και αφού πρώτα προκύψουν τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο των ευρημάτων.

Για ν' αφεθεί ελεύθερος ο Σκοτ είχε καταβάλει εγγύηση 8.100 δολαρίων. Οι Χοκς είχαν ενημερωθεί φυσικά για ό,τι συνέβη και εξακολουθούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης. Το ΝΒΑ ενδέχεται να μην περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου, είναι πολύ πιθανό να επιβάλει κυρώσεις πριν από την έναρξη της σεζόν που αρχίζει στις 27 Οκτωβρίου.

Ο φόργουορντ από τη Βιρτζίνια έχει παίξει τρεις σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα και έχει 7.9 πόντους και 3.2 ριμπάουντ ανά αγώνα. Στην καλύτερη χρονιά του, το 2013-14, είχε 9.6 πόντους και 3.6 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK