Η κόντρα Σακίλ-Πίπεν στο NBA2K: All Star Λέικερς vs All Star Μπουλς

Άγριος διαδικτυακός τσακωμός ξέσπασε μεταξύ Σακίλ Ο' Νιλ και Σκότι Πίπεν, με τον πρώτο να δηλώνει πως η κορυφαία ομάδα των Λέικερς θα διέλυε την αντίστοιχη των Μπουλς με 50 πόντους. Τι θα γινόταν όμως αν βάζαμε αυτές τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι στο NBA2K; Ξένη ιστοσελίδα το επιχείρησε. Δείτε ποιος ήταν ο τελικός νικητής!

Η κόντρα Σακίλ-Πίπεν στο NBA2K: All Star Λέικερς vs All Star Μπουλς

Άγριος διαδικτυακός καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Σακίλ Ο' Νιλ και του Σκότι Πίπεν εξαιτίας ενός σχολίου του πρώτου που έγραψε στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή (19/7) ο "Σακ" ανέβασε μία φωτογραφία με την κορυφαία πεντάδα των Λέικερς όλων των εποχών κατά τον ίδιο με τους Μάτζικ Τζόνσον, Κόμπε Μπράιαντ, Έλγκιν Μπέιλορ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και τον εαυτό του και από κάτω την αντίστοιχη δική του καλύτερη πεντάδα των Σικάγο Μπουλς με τους Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Ντέρικ Ρόουζ, Χόρας Γκραντ και Ντένις Ρόντμαν και έγραψε πως: "Θα τους κερδίζαμε για 50 πόντους. Τι λέτε;"

Η κόντρα Σακίλ-Πίπεν στο NBA2K: All Star Λέικερς vs All Star Μπουλς

Αυτό το σχόλιο έφερε μπαράζ αντιπαραθέσεων ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον έναν να προσπαθεί να την... "πει" στον άλλο και το αντίστροφο. Με αφορμή αυτό τον άγριο τσακωμό του Σακίλ και του Πίπεν η ξένη ιστοσελίδα " BleacherReport" είπε να το πάρει... επάνω της. Έβαλε λοιπόν την ομάδα που επέλεξε ο Ο' Νιλ με τους κορυφαίους των Λέικερς κόντρα στην κορυφαία των Μπουλς που είχε επιλέξει ο Αμερικανός σέντερ στο σχόλιό του.

Όσο για το αποτέλεσμα; Ο Σακίλ είχε μιλήσει για 50 πόντους διαφορά. Η αλήθεια είναι πως ήταν κάπως υπερβολικός όμως τον τελικό νικητή τον "έπιασε". Οι All Stars των Λέικερς βρίσκονταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 62-52, ενώ στο τέλος επικράτησαν με 9 πόντους με τον πίνακα να δείχνει 124-115!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

Διαβάστε ακόμη:

Άγρια κόντρα μεταξύ Σακίλ - Πίπεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK