Η νέα εποχή των Κινγκς: γήπεδο και λογότυπο

Το νέο "παλάτι" των "βασιλιάδων" και το φρεσκοσχεδιασμένο λογότυπο.

Η νέα εποχή των Κινγκς: γήπεδο και λογότυπο

Στη "NewEraOfProud" πέρασαν την Τρίτη οι Σακραμέντο Κινγκς, ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες.

Στον περιβάλλοντα χώρο του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου που ανεγέρθη στην πόλη, του "Golden1 Center", παρουσιάστηκε το ολόφρεσκο λογότυπο των "βασιλιάδων". Μια δημιουργία που στηρίχθηκε στο κλασικό, το παρθένο, σήμα με χρωματικές πινελιές του δεύτερου σε μια σύγχρονη (φυσικά) εκδοχή.

 

"Όταν το 1985 οι Κινγκς ήρθαν στο Σακραμέντο, η πόλη μεταμορφώθηκε. Σήμερα έχουμε στόχο να κάνουμε ξανά το ίδιο", δήλωσε ο Ινδός ιδιοκτήτης και πρόεδρος Βίβεκ Ρανεντιβέι.

Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του νέου προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Τζορτζ Καρλ, και η σύνθεση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ γύρω από τον Κάζινς, το οποίο θα επαναφέρει τους Κινγκς στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτή όμως είναι δουλειά του Βλάντε Ντίβατς.

ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΙΝΓΚΣ

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ