Η σαρκαστική απάντηση του Κερ στους επικριτές των Warriors!

Oι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ετοιμάζονται να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα πάρει πρώτη τον τίτλο χωρίς ήττα στα πλέι οφ όμως οι επικριτές δεν λείπουν. Το αποτέλεσμα ήταν να "εκραγεί" ο Στιβ Κερ (VIDEO).

Η σαρκαστική απάντηση του Κερ στους επικριτές των Warriors!

"Σκούπισαν" τους Μπλέιζερς στον πρώτο γύρο, τους Τζαζ στον δεύτερο, το Σαν Αντόνιο στον τελικό της Δύσης και τώρα ετοιμάζονται να "σαρώσουν" με 4-0 τους πρωταθλητές Καβαλίερς και να γράψουν ιστορία, με το να γίνουν η πρώτη ομάδα που παίρνει τον τίτλο με 16-0 ρεκόρ στη σειρά των πλέι οφ.

Παρόλα αυτά το Γκόλντεν Στέιτ εξακολουθεί να έχει αρκετούς haters και το τελευταίο αρνητικό κύμα εις βάρος τους ήρθε μετά τον τρίτο νικηφόρο τελικό απέναντι στους Καβς, με πολλούς να θεωρούν πως οι πρωταθλήτριες του παρελθόντος θα κατατρόπωναν τους "πολεμιστές".

Ε, μετά από αυτό ο Στιβ Κερ που δεν θέλει και πολύ (είναι άλλωστε εξαιρετικά αυθόρμητος) "απασφάλισε" μέσω δηλώσεων του, όπου ο σαρκασμός χτύπησε "κόκκινο":

"Είναι σωστοί. Όλοι θα μας σκότωναν. Το παιχνίδι χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Οι παίκτες είναι όλο και λιγότερο ταλαντούχοι. Οι τύποι της δεκαετίας του '50 θα μας είχαν καταστρέψει.

Είναι παράξενο πώς η ανθρώπινη εξέλιξη δεν βρίσκει εφαρμογή στον αθλητισμό. Οι παίκτες γίνονται λιγότερο δυνατοί, με λιγότερες ικανότητες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK