Η τρομερή μεταμόρφωση του Αντετοκούνμπο!

Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από δύο χρόνια στο NBA, με τον Έλληνα γκαρντ να έχει πλέον... "φουσκώσει" αρκετά.

Η τρομερή μεταμόρφωση του Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς μόλις 18 χρονών, με ύψος 2.05 και βάρος 89 κιλά. Μετά από δύο χρόνια στην κορυφαία κατηγορία όμως τίποτα δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ήταν τότε.

Η τρομερή μεταμόρφωση του Αντετοκούνμπο!

Όχι μόνο σε αυτά που κάνει εντός παρκέ, αλλά και στη σωματοδομή μου. Όπως υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος της "Milwaukee Journal Sentinel" το περσινό καλοκαίρι ο Giannis είχε πάρει άλλους 6 πόντους ύψος φτάνοντας το 2.11 μ. που είναι σήμερα, αλλά και περίπου 13 κιλά, ξεπερνώντας δηλαδή τα 100!

Κρίνοντας από τη φετινή του εμφάνιση στο Summer League του NBA, ο Έλληνας γκαρντ/φόργουρντ του Μιλγουόκι έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο τη μυϊκή του μάζα και μαζί και το βάρος του. Ο Αντετοκούνμπο δείχνει σαν να ζούσε μέσα στο γυμναστήριο το τελευταίο διάστημα! Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε σίγουρα θα αρχίσει να προκαλεί τρόμο... στους αντιπάλους του.

Η τρομερή μεταμόρφωση του Αντετοκούνμπο!

Όπως έγραψε και ο επίσημος λογαριασμός του NBA στο instagram: "Φαίνεται πως ο Giannis κάνει έξτρα δουλειά στο γυμναστήριο".

Σημειώνουμε πως τη σεζόν που πέρασε, ο Αντετοκούνμπο βοήθησε τους Μπακς να φτάσουν μέχρι τα πλέι οφ του ΝΒΑ, όπου αποκλείστηκαν από τους Σικάγο Μπουλς με 4-2 στον πρώτο γύρο. Μέσα στη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 12.7 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. Φέτος αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας των "ελαφιών" για μια ακόμη καλύτερη πορεία.

Πάρτε μια γεύση από τα όσα είδαμε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά την περσινή σεζόν:

Και μην ξεχνάμε τέλος, ότι το Μάιο που βρισκόταν στην Ελλάδα δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ στα Σεπόλια, μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, από όπου και ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι.

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ζωή σαν παραμύθι

News 24/7

24MEDIA NETWORK