Η τρομερή βελτίωση του Αντετοκούνμπο

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα στατιστικά του Έλληνα άσου στο NBA τα τελευταία τρία χρόνια. Δείτε την τρομερή βελτίωσή του.

Η τρομερή βελτίωση του Αντετοκούνμπο

Από τους καταλυτικούς παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη φετινή χρονιά. Ο 21χρονος Έλληνας άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και η ομάδα του θέλησε να μοιραστεί με τους φιλάθλους στο facebook τα τρομερά του στατιστικά.

Έφτιαξε λοιπόν ένα εξαιρετικό infographic όπου παρουσιάσει την εξέλιξη του Γιάννη τα τελευταία τρία χρόνια στο NBA.

Την πρώτη του χρονιά λοιπόν είχε κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.8 μπλοκ.

Τη δεύτερη είχε κατά μέσο όρο 12.7 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1 μπλοκ. Φέτος, τα στατιστικά του έχουν βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, με τον Αντετοκούνμπο να έχει κατά μέσο όρο 15.8 πόντους, 7, ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.2 μπλοκ!

Μάλιστα ένας χρήστης ρώτησε την ομάδα αν μπορούσε να τον ενημερώσει για το ποσοστό των εύστοχων σουτ του στο NBA, με τους Μπακς να του απαντούν πως την πρώτη χρονιά είχε 41.4%, τη δεύτερη 49.1%, ενώ φέτος έχει 50.5%.

Αν στα 21 του χρόνια έχει τέτοια ποσοστά, μένει να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ