H βελτίωση του Giannis μέσα από τους αριθμούς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει τη μεγάλη προσπάθεια να μπει στο κλαμπ των πραγματικά μεγάλων σταρ του ΝΒΑ. Οι αριθμοί δείχνουν ότι μέχρι στιγμής εφέτος, ο Ελληνας σταρ βαδίζει το δρόμο της συνέπειας και της συνεχούς βελτίωσης.

H βελτίωση του Giannis μέσα από τους αριθμούς

Είναι ακόμα μικρό το δείγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, ωστόσο κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν.

Αυτό που διαπιστώνει κανείς ρίχνοντας μία απλή ματιά στα μέχρι στιγμής στατιστικά του greek freak είναι ότι ο παίκτης παρουσιάζει βελτίωση σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Χρόνος: Πέρυσι ο Γιάννης αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 31:21 λεπτά ανά αγώνα. Εφέτος μένει στο παρκέ για 37:02.

Ευστοχία εντός πεδιάς: Ο Αντετοκούνμπο κατά την προηγούμενη σεζόν άγγιξε το 50%, συγκεκριμένα έφτασε στο 49.1%. Εφέτος το όριο αυτό προς το παρόν το σπάει αφού έχει φτάσει στο 58.2% με 39 στα 67 σουτ.

Ριμπάουντ: Στον τομέα που τον βοηθούν τα πολύ μακριά άκρα του αλλά φυσικά και το ύψος, ο Γιάννης παρουσιάζει σαφέστατη βελτίωση. Το κοντέρ έγραψε πέρυσι 6,7 ανά αγώνα ενώ εφέτος ο αριθμός αυτός έχει ανέβει στο 7.6.

Σκοράρισμα: Η τρίτη χρονιά είναι αυτή που αναμένεται να καθιερώσει τον Ελληνα σταρ στους πραγματικά μεγάλους της Λίγκας. Από το 12.7 της προηγούμενης σεζόν,ο Γιάννης έχει εκτοξευτεί στους 21 έχοντας πια μεγάλα αποθέματα αυτοπεποίθησης.

Δείτε εδώ τι έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Giannis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σούπερ ξανά ο Giannis

News 24/7

24MEDIA NETWORK