Ιδού τι έγραψε ο Ομπάμα για τον Σάγκερ!

Συγκινημένος και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρθηκε με υπέροχα λόγια για τον Κρεγκ Σάγκερ.

Ιδού τι έγραψε ο Ομπάμα για τον Σάγκερ!

Έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από καθετί - πέρα από την οικογένειά του. Με άπλετο κέφι από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα, τόσο υπέροχα απλά που άπαντες υποκλίνονταν στο μεγαλείο του. Και αυτός ήταν ο λόγος που ο Κρεγκ Σάγκερ περνάει πλέον στην αιωνιότητα.

Το ΝΒΑ "έκλαψε" για το χαμό του. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς σχεδόν βούρκωσε και έφυγε άρον-άρον από το χώρο των δηλώσεων, ο Στιβ Κερ ζήτησε -δια μικροφώνου- ενός λεπτού χαρά (παρατεταμένο χειροκρότημα). Ο θάνατός του ήταν μια τεράστια απώλεια για όλον τον αμερικάνικο αθλητισμό, τον οποίο υπηρέτησε ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου για 45 χρόνια! Μπήκε στο hall of fame της αθλητικής δημοσιογραφίας και έγινε σύμβολο όχι μόνο για το χώρο, αλλά για ολόκληρη την κοινωνία.

Ο Κρεγκ Σάγκερ ήταν ξεχωριστός και γι' αυτό ο Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να γράψει γι' αυτόν. " Τα κοστούμια τα έλεγαν όλα. Πολύχρωμος, διασκεδαστικός, λίγο διαφορετικός. Αυτό που πρέπει να είναι τα σπορ. Σ' ευχαριστώ Κρεγκ Σάγκερ. Θα λείψεις σε όλους μας", ήταν το μήνυμα του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ στο twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κρεγκ Σάγκερ: Ο δημοσιογράφος με τα τρελά κοστούμια που κέρδισε το σεβασμό του NBA
Συγκινημένος ο Πόποβιτς μίλησε για τον Κρεγκ Σάγκερ
Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Σάγκερ για τον πατέρα του
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ενός λεπτού... χαρά για τον Κρεγκ Σάγκερ
Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Κρεγκ Σάγκερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK