Ιερόδουλη για Όντομ: "Δεν έκανα κάτι λάθος, του έσωσα τη ζωή"

Η μία από τις δύο ιερόδουλες που βρήκαν τον Λαμάρ Όντομ σε ημιθανή κατάσταση, "έσπασε" τη σιωπή της κι αποκάλυψε πως δεν βοήθησε τον 35χρονο πρώην άσο των Λος Άντζελες Λέικερς να πάρει ναρκωτικές ουσίες, αλλά αντίθετα του έσωσε τη ζωή.

Ιερόδουλη για Όντομ: "Δεν έκανα κάτι λάθος, του έσωσα τη ζωή"
Όντομ

Η Μόνικα Μονρό, μία από τις δύο ιερόδουλες που βρήκαν τον Λαμάρ Όντομ αναίσθητο στο δωμάτιο του οίκου ανοχής, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να αναφερθεί σε όσα έλαβαν χώρα εκείνη την ημέρα.

Όπως αποκαλύπτει η " Daily Mail", η Μονρό είναι ήδη σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, καθώς μέσα στη χρονιά δολοφονήθηκε ο σύντροφός της.

Η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας ήρθε σε επαφή με την νεαρή ιερόδουλη, η οποία τόνισε πως δεν βοήθησε τον πρώην άσο των Λος Άντζελες Λέικερς να πάρει ναρκωτικές ουσίες, αλλά αντίθετα του έσωσε τη ζωή.

"Δεν πρέπει να με κατηγορούν διότι δεν έκανα τίποτα λάθος. Του έσωσα τη ζωή. Το πρόσωπό μου βρίσκεται παντού, όμως δεν έχω ενοχές γιατί δεν έκανα κάτι κακό".

Παράλληλα, η Μονρό αποκάλυψε πως δεν μπορεί να μιλάει ελεύθερα για το συμβάν, καθώς όλο το προσωπικό του οίκου ανοχής έχει υπογράψει έγγραφο εμπιστευτικότητας.

Όσον αφορά στην υγεία του 35χρονου άσου, ημέρα με την ημέρα, δείχνει σημαντική βελτίωση, με αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης (20/10) να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο Λος Αντζελες με ελικόπτερο ο Οντομ

Σοκαριστικές εικόνες: Ο Όντομ σε ημιθανή κατάσταση στον οίκο ανοχής

News 24/7

24MEDIA NETWORK