Ισοφάρισαν τη σειρά οι Ράπτορς

Παίζοντας σπουδαία άμυνα, οι Τορόντο Ράπτορς έμειναν όρθιοι απέναντι στη Μαϊάμι Χιτ και πήραν τη νίκη στην παράταση με 96-92, κάνοντας το 1-1 στη σειρά.

Ισοφάρισαν τη σειρά οι Ράπτορς

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, Ράπτορς και Χιτ χρειάστηκε να παίξουν παράταση, προκειμένου να βγει νικητής. Αυτή τη φορά όμως, στο τέλος χαμογέλασε η ομάδα του Τορόντο που πήρε τη νίκη με 96-92 και έκανε το 1-1 στη σειρά.

Οι "δεινόσαυροι" ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς και προηγήθηκαν ακόμη και με +12 στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Παράλληλα, πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ του 48-81. Η Χιτ επέστρεψε καλύτερη στο δεύτερο μέρος, πίεσε αρκετά, έστειλε το ματς στην παράταση, όμως τα πολλά λάθη των παικτών της, της κόστισαν.

Οι Κάρολ και Ντεροζάν ξεχώρισαν για το Τορόντο πετυχαίνοντας από 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, την ώρα που για τη Χιτ καλύτερος ήταν ο Ντράγκιτς με 20 πόντους. Ο τελευταίος μάλιστα, χρειάστηκε να παίξει για μεγάλη διάρκεια με οκτώ ράμματα στα χείλη, λόγω της αγκωνιάς που δέχτηκε από τον Ντεροχάν, σε μία φάση στην οποία... χρεώθηκε ο ίδιος με φάουλ!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Τορόντο Ράπτορς - Μαϊάμι Χιτ 96-92 παρ. (1-1)

News 24/7

24MEDIA NETWORK