Και ο Κουζμίνσκας και Ερνανγκόμεθ στο ΝΒΑ: Υπογράφουν στους Νικς

Λιθουανικές πηγές αναφέρουν ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα είναι παίκτης των Νικς για τα επόμενα δύο χρόνια! Έτοιμος και ο Βίλι Ερνανγκόμεθ.

Και ο Κουζμίνσκας και Ερνανγκόμεθ στο ΝΒΑ: Υπογράφουν στους Νικς
Κουζμίνσκας Μάλαγα

Μέχρι και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας βρήκε δουλειά στο ΝΒΑ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στη Λιθουανία, επελέγη από τους Νικς για να ενταχθεί στο ρόστερ.

Ο πρώην φόργουορντ της Μάλαγα ήταν στο στόχαστρο της Νταρουσάφακα, φέρεται μάλιστα να είχε υπογράψει προσύμφωνο. Ταυτόχρονα ωστόσο φρόντισε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπως πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι το εφετινό καλοκαίρι. Οι εκπρόσωποί του ψάχτηκαν, είδαν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος και έκλεισαν τη συμφωνία με τους Νεοϋρκέζους.

Μάλιστα ο 26χρονος διεθνής πήρε ειδική άδεια από τον Γιόνας Καζλάουσκας προκειμένου ν' αφήσει την προετοιμασία της ολυμπιακής ομάδας και να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να υπογράψει.

Πέρυσι ο Κουζμίνσκας είχε 11.6 πόντους και 3.4 ριμπάουντ στα ματς της Ευρωλίγκας.

Την ίδια στιγμή, οι Αμερικανοί γράφουν για την ειλημμένη απόφαση των Τζάκσον - Χόρνατσεκ να δοθεί συμβόλαιο στον Ισπανό σέντερ Βίλι Ερνανγκόμεθ. Ο 22χρονος ψηλός, που δεν είχε καν καθιερωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους Νικς. Εκεί θα βρει τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Σεβίλλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK