Καλός ο Αντετοκούνμπο, νέα νίκη οι Μπακς (VIDEO)

Οι Μπακς ήταν εξαιρετικοί για ένα ακόμη ματς και επικράτησαν των Νικς σε φιλική αναμέτρηση 120-107 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Καλός ο Αντετοκούνμπο, νέα νίκη οι Μπακς (VIDEO)

Υπό το βλέμμα του αδερφού του Θανάση (βρέθηκε στις Madison Square Garden), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν από τους καλύτερους των Μπάκς στη Νέα Υόρκη, ολοκληρώνοντας το ματς με 14 πόντους με 8/9 βολές και 3/6 σουτ, μαζί με 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη και πέντε φάουλ σε σχεδόν 30 λεπτά.

Ο Έλληνας διεθνής είχε αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι όπως ένα όμορφο hook στην πρώτη περίοδο, ένα γκολ φάουλ με το αριστερό χέρι στη δεύτερη, αλλά και μία γρήγορη σταυρωτή ντρίμπλα που ζάλισε τον προσωπικό αντίπαλο του στο τρίτο δωδεκάλεπτο.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Μπακς καταφέρνουν να πάρουν δεύτερη διαδοχική νίκη (έστω και σε φιλικά) από τότε που ο Αντετοκούνμπο πήγε στην ομάδα.

Στην αναμέτρηση έκλεψε την παράσταση ο Κουίνσι Έισι με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, φάση στην οποία συμμετέχει (στην αρχή της) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δείτε το VIDEO:

Πήραν χρόνο Κουφός και Καλάθης

Οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις με 108-103, με τους Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Κώστας Κουφός πέτυχε 4 πόντους με 0/2 βολές, 2/4 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 κόψιμο, 1 λάθος σε 17'51"), ενώ ο Νικ Καλάθης είχε 2 πόντους, 1/1 δίποντο, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο σε μόνο 6'43".

News 24/7

24MEDIA NETWORK