Κάρι: "Γιατί να μην ξεπεράσω τον Τζόρνταν;"

Πολύ ψηλά θέτει τον πήχη ο Στέφεν Κάρι. Τόσο ψηλά που θέλει να ξεπεράσει το μύθο του Μάικλ Τζόρνταν.

Κάρι: "Γιατί να μην ξεπεράσω τον Τζόρνταν;"
Κάρι Γουόριορς Τζόρνταν

Κάθε μεγάλος σταρ που σέβεται τον εαυτό του είναι -από λίγο έως πολύ- εγωιστής. Θέλει να είναι ο καλύτερος όλων. Ο Στέφεν Κάρι νοιάζεται για την ομάδα του όσο νοιάζεται για τον εαυτό του, τούτο πάντως δεν του απαγορεύει να θέτει υψηλούς στόχους, ίσως αξεπέραστους. Ιδίως όταν οι δημοσιγράφοι τον ρωτούν, αυτός τούς δίνει στο πιάτο την απάντηση που θέλουν.

Η κουβέντα άρχισε με το αν οι Γουόριορς μπορούν να φτάσουν τις 33 σερί νίκες των Λέικερς, επίδοση που κρατάει από τη σεζόν 1971-72. " Γιατί όχι, θα πρόκειται για απίθανο κατόρθωμα. Αλλά δεν βιαζόμαστε Μεσολαβούν πολλά μέχρι τότε".

Μετά το 23-0 των πρωταθλητών οι συγκρίσεις με τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν και το 72-10 το 1995-96 είναι αναπόφευκτες. Ο Κάρι πολύ θα ήθελε να καταρριφθεί το στοιχειωμένο αυτό ρεκόρ, αλλά όπως τόνισε " με το σωστό τρόπο". " Οφείλουμε να βελτιωνόμαστε προκειμένου τον Απρίλιο να είμαστε στο καλύτερο σημείο μας. Αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τι θα σημαίνουν οι 73 νίκες; Έχουμε ένα ψηλό βουνό ν' ανέβουμε, αλλά έχω τρομερό κίνητρο να φέρουμε εις πέρας την πρόκληση. Θα το κάνουμε με το δικό μας τρόπο", εξήγησε.

Οι δημοσιογράφοι άδραξαν την ευκαιρία και τον ρώτησαν αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον MJ. " Ναι, διαφορετικά γιατί θα έπαιζα μπάσκετ; Θέλεις να είσαι όσο καλύτερος γίνεται. Και αν καλύτερος σημαίνει να είσαι καλύτερος από αυτόν, τότε γιατί όχι; Είναι τεράστιο το κίνητρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK