Κάρι: Οι 10 κορυφαίες στιγμές του στα πλέι οφ

Το κανάλι του NBA δημιούργησε ένα τρομερό βίντεο με τις 10 καλύτερες φάσεις του σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, Στέφεν Κάρι, κατά τη διάρκεια των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Κάρι: Οι 10 κορυφαίες στιγμές του στα πλέι οφ

Ο Στέφεν Κάρι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα ύστερα από 40 χρόνια.

Ο 27χρονος σούπερ σταρ είχε καταλυτική παρουσία στα πλέι οφ, ενώ σε πολλά παιχνίδια χάρισε απίστευτα highlights. Γι' αυτό το λόγο, το επίσημο κανάλι του NBA δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο με τις 10 κορυφαίες στιγμές του MVP της κανονικής περιόδου.

Δείτε το VIDEO:

 

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ