Καρμέλο - Λεμπρόν ή Καρμέλο - Γουέστμπρουκ;

Οι διαπραγματεύσεις των Νικς με τους Ρόκετς έχουν... βαλτώσει και πλέον ο Καρμέλο Άντονι πείστηκε να... μεγαλώσει τη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς. Τα δυο μεγάλα φαβορί και η ομάδα έκπληξη.

Καρμέλο - Λεμπρόν ή Καρμέλο - Γουέστμπρουκ;

Έχοντας κλείσει εδώ και καιρό τα 33 του χρόνια ο Καρμέλο Άντονι αρχίζει και βλέπει πως οι καλές μέρες θα αρχίσουν να βρίσκονται στο παρελθόν. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι ευπρόσδεκτος πλέον στους Νικς, κάνει προσπάθειες να πάει ως αντάλλαγμα σε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα δαχτυλίδι.

Οι διαπραγματεύσεις με τους Ρόκετς έχουν κολλήσει, αφού οι δυο ομάδες δεν τα βρίσκουν στα έμψυχα ανταλλάγματα και πλέον οι υπεύθυνοι των Νικς του ξεκαθάρισαν πως πρέπει να... ανοίξει τη λίστα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, Καβαλίερς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την ομάδα της Νέας Υόρκης, όμως στο... κόλπο έχουν μπει και οι Μπλέιζερς!

Η ομάδα του Πόρτλαντ βλέπει πως η τριάδα ΜακΚόλουμ - Λίλαρντ - Άντονι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα και περιμένει στη... γωνία για την έκπληξη. Ο 33χρονος άσος πάντως, την Δευτέρα θα βρεθεί στην media day των Νικς και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK