Καρμέλο σε Αντετοκούνμπο: "Γύρνα στην Ευρώπη, δεν μπορείς να παίξεις" (VIDEO)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο "ESPN", ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαρακτήρισε "κορυφαίο trashtalker" τον Καρμέλο Άντονι, ενώ εξήγησε και το γιατί. Διαβάστε τα όσα άκουσε ο Έλληνας γκαρντ από τον φόργουορντ των Νικς στο περσινό μεταξύ τους ματς. Ποια η αντίδραση του Γιάννη.

Καρμέλο σε Αντετοκούνμπο: "Γύρνα στην Ευρώπη, δεν μπορείς να παίξεις" (VIDEO)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο "ESPN".

Ο Έλληνας παίκτης των Μπακς όπως εξήγησε, παρόλο που απολαμβάνει τον σεβασμό και την αναγνώριση από τον κόσμο του ΝΒΑ, υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να τον μειώσουν, ώστε να μην μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του. Ένας από εκείνους είναι και ο Καρμέλο Άντονι, των Νιου Γιορκ Νικς, τον οποίο χαρακτήρισε και ως "κορυφαίο trashtalker".

Καρμέλο σε Αντετοκούνμπο: "Γύρνα στην Ευρώπη, δεν μπορείς να παίξεις" (VIDEO)

" Σου μιλούν άσχημα;", η ερώτηση του δημοσιογράφου. " Ναι" απάντησε ο Αντετοκούνμπο. " Ποιο είναι χειρότερο. Το αμερικανικό trashtalk ή το ευρωπαϊκό;" συνέχισε ο ρεπόρτερ του ESPN. " Νομίζω το αμερικανικό, διότι οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται αν θα σε πληγώσουν" σχολίασε ο Έλληνας παίκτης. Και τότε πήρε φόρα.

" Ο Καρμέλο Άντονι ήταν αυτός που με πλήγωσε περισσότερο. Ήμουν rookie και το είδε στα μάτια μου ότι ήμουν τρομαγμένος απέναντί του. Μου μίλησε άσχημα και αυτό με έκανε να βρω κίνητρο! Του απάντησα και εγώ σε αυτά που μου είπε! Μου έλεγε ότι δεν μπορώ να παίξω. Μου είπε να επιστρέψω στην Ευρώπη. Όταν ήμουν στον πάγκο φώναξε στον κόουτς Λάρι Ντρου, "βάλε μέσα τον μικρό".

Καρμέλο σε Αντετοκούνμπο: "Γύρνα στην Ευρώπη, δεν μπορείς να παίξεις" (VIDEO)

Ο Γιάννης είπε πάντως και κάτι σωστό για τον Καρμέλο Άντονι, δείχνοντας πόσο τον σέβεται σαν αθλητή: " Έχεις το δικαίωμα στο trashtalk όταν βάζεις πόντους. Οταν κάνεις πράγματα στο παρκέ που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Τότε, ναι, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις".

Δείτε VIDEO από περσινό ματς τον δύο ομάδων (3/2/2014), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 15 πόντους σε μια εξαιρετική εμφάνιση:

Αλλά και το προ ολίγων ημερών κάρφωμά του, στα μούτρα του Καρμέλο Άντονι:

Διαβάστε ακόμη:

Έγραψε ιστορία ο Giannis (VIDEO)

Ασίστ μαγεία με το ένα χέρι από τον Αντετοκούνμπο (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK