Καυστικός Κούμπαν για τη συγγνώμη του Τζόρνταν: "Next..."

Ο Μαρκ Κούμπαν δεν άφησε αναπάντητη τη συγγνώμη του ΝτεΆντρε Τζόρνταν, πιστεύοντας ότι δεν ήταν μια κίνηση που ήθελε να κάνει.

Καυστικός Κούμπαν για τη συγγνώμη του Τζόρνταν: "Next..."

Ο ΝτεΑντρέ Τζόρνταν ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την αθέτηση της συμφωνίας του με τους Μάβερικς, αλλά ο Μαρκ Κούμπαν δεν πείστηκε για τις προθέσεις του.

"Αγαπητοί φίλοι των Μάβερικς. Πότε μια συγγνώμη δεν είναι συγγνώμη; Όταν δεν της έχεις γράψει μόνος σου. Next...", έγραψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ντάλας, έχοντας αντιληφθεί ότι το μήνυμα του σέντερ των Κλίπερς ήταν μια κίνηση που τον συμβούλευσαν να κάνει για να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι μια κίνηση από καρδιάς. Μάλιστα υποστήριξε ότι άλλος του υπαγόρευσε το κείμενο.

Ουσιαστικά ο Κούμπαν έριξε λάδι στη φωτιά και είναι βέβαιο πλέον πως την ημέρα που ο Τζόρνταν θα επισκεφτεί στο Ντάλας δεν θα αισθάνεται καθόλου βολικά.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ