Κερ...ασε κι αυτός φαρμάκι τον Λεμπρόν

Ο Στιβ Κερ, σύμμαχος του Ντρέιμοντ Γκριν, επέλεξε τον πιο στιλάτο τρόπο για να τρολάρει δημοσίως τον "βασιλιά" Τζέιμς!

Golden State Warriors coach Steve Kerr speaks during the NBA basketball team's championship rally Thursday, June 15, 2017, in Oakland, Calif. Oakland is celebrating its second championship in the past three years. (AP Photo/Eric Risberg)
Golden State Warriors coach Steve Kerr speaks during the NBA basketball team's championship rally Thursday, June 15, 2017, in Oakland, Calif. Oakland is celebrating its second championship in the past three years. (AP Photo/Eric Risberg) AP

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήμασταν βέβαιοι πως κάτι θα σκαρφιστεί για να κοροϊδέψει τον άσπονδο εχθρό του Λεμπρόν Τζέιμς. Και μας δικαίωσε με το t-shirt που επέλεξε να φορέσει στο parade των Γουόριορς.

Αντίθετα από τον Στιβ Κερ αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Ήπιων τόνων ο κόουτς των πρωταθλητών, μάς έχει συνηθίσει σ' ένα διαφορετικό δρόμο αντιδράσεων. Λύγισε όμως και κυλίστηκε στο... βούρκο του τρολαρίσματος με στόχο τον ηγέτη των Καβαλίερς.

Σ' έναν υπέροχο λόγο που έβγαλε από το βήμα αποθεώνοντάς έναν-έναν τους παίκτες του, από τον τελευταίο μέχρι τον πρώτο, από τον ΜακΓκι μέχρι τον Ντουράντ, για το γεγονός πως "θυσίασαν" το σύνολο για να φτάσουν μέχρι τέλους πέταξε εμμέσως πλην σαφώς το φαρμάκι του.

Κλείνοντας τα όσα έλεγε, ο Κερ χαρακτήρισε τους παίκτες του "ultimate warriors", φράση που παρέπεμπε φυσικά στο μπλουζάκι που επέλεξε να φορέσει πέρυσι ο Λεμπρόν Τζέιμς στην παρέλαση τίτλου των Καβαλίερς. Και μετά αναρωτήθηκε, κάνοντας άπαντες να πέσουν κάτω από τα γέλια, "oops, το είπα εγώ αυτό;"

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να δείτε το VIDEΟ:

AP Photo/Eric Risberg

News 24/7

24MEDIA NETWORK