Κι όμως, το buzzer beater του Αντετοκούνμπο δεν έπρεπε να μετρήσει!

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αποθεώνεται για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε κόντρα στους Knicks, παρόλα αυτά όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ βάσει ενός... ξεχασμένου κανονισμού (VIDEO)!

Κι όμως, το buzzer beater του Αντετοκούνμπο δεν έπρεπε να μετρήσει!

Ο Giannis ήταν εκπληκτικός απέναντι στην ομάδα του Carmelo Anthony με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ, οι δυο εκ των οποίων στο τέλος της αναμέτρησης, που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ωστόσο, το buzzer beater του Giannis δεν έπρεπε μετρήσει! Ο λόγος; Σύμφωνα με τον κανονισμό, ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα να κάνει ντρίμπλες με γυρισμένη την πλάτη κοντά στη γραμμή των βολών, για πάνω από 5 δευτερόλεπτα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε για ελάχιστο το επιτρεπτό χρονικό περιθώριο ( 5,6 δεύτερα ), οπότε οι διαιτητές έπρεπε να μην μετρήσουν το καλάθι και να δώσουν κατοχή στους Knicks. Μάλιστα η παράβαση αναρτήθηκε και από το επίσημο NBA ( μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ ).

Πάντως, όπως αναφέρουν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο συγκεκριμένος κανονισμός είναι... ξεχασμένος και δεν σφυρίζεται ειδικότερα όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στο καλάθι και για τόσο μικρή απόκλιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το απίθανο buzzer beater του Αντετοκούνμπο!
Ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο ψήφους ο Αντετοκούνμπο!
Στο Νο1 και το Νο2 του Top-10 ο Giannis
Κάρφωσε απ' τη γραμμή των βολών ο Giannis!

News 24/7

24MEDIA NETWORK