Κίνδυνος με το triple-double του Αντετοκούνμπο!

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να σημείωσε triple-double κόντρα στους Γουόριορς, όμως, όπως θα δείτε και στα VIDEOS του ακολουθούν, η γραμματεία έχει... μετρήσει λάθος τις ασίστ του και πλέον το ρεκόρ του κινδυνεύει!

Κίνδυνος με το triple-double του Αντετοκούνμπο!
Αντετοκούνμπο Μπακς ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράγματα και θαύματα στο ματς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και με 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα, οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 108-95.

Σύμφωνα με τους Μπακς και τη στατιστική υπηρεσία του πρωταθλήματος, ο Έλληνας άσος έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία τους που σημείωσε triple-douple, όμως όπως θα δείτε και στα VIDEOS του ακολουθούν, η γραμματεία έχει... μετρήσει λάθος τις ασίστ του και πλέον το ρεκόρ του κινδυνεύει.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία περίοδο του αγώνα, έχουν πιστωθεί δύο ασίστ στον 21χρονο φόργουρντ, οι οποίες είναι στην πραγματικότητα πάσες του Μάικλ Κάρτερ Ουίλιαμς! Στην πρώτη φάση, ο Giannis απλά δίνει την μπάλα στον Κάρτερ Ουίλιαμς πριν αυτός τη δώσει στον Μόουζες Μονρό, ενώ στη δεύτερη ο Έλληνας άσος δεν έχει καν συμμετοχή στη φάση.

Δείτε τα VIDEOS:

Ο Τζον Σούμαν που εργάζεται ως αναλυτής στην επίσημη ιστοσελίδα του NBA επισήμανε το λάθος της γραμματείας μέσω twitter και τώρα μένει να δούμε τι απόφαση θα ληφθεί (αν θα ληφθεί) για το triple-double του Γιάννη.

Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, εάν ο Αντετοκούνμπο έχει μοιράσει άλλες δύο ασίστ και ως εκ τούτου είναι... καλυμμένος.

Θυμηθείτε την εμφάνιση του Greek Freak κόντρα στους Ουόριορς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Giannis σταμάτησε με triple-double τους Γουόριορς!

Το τρολάρισμα των Μπακς στους Γουόριορς και απάντηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK