Κιντ: "Είναι απολαυστικό να βλέπεις τον Αντετοκούνμπο"

Εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Λέικερς ήταν ο τεχνικός των Μπακς, Τζέισον Κιντ. Διαβάστε τα όσα δήλωσε για τον Έλληνα άσο.

Κιντ: "Είναι απολαυστικό να βλέπεις τον Αντετοκούνμπο"

"Πιστεύω ότι ο Γιάννης παίζει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Αν δείτε μετά τη διακοπή έχουμε κάνει και εμείς κάποιες αλλαγές. Προσπαθούμε να του δίνουμε περισσότερο τη μπάλα. Του δίνουμε την ευκαιρία να ξεκινάει αυτός τις επιθέσεις, να παίρνει γρήγορα τη μπάλα", είπε αρχικά ο τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ.

Ενώ συνέχισε αναφέροντας: " Είναι απολαυστικό πλέον να βλέπεις αυτή την ομάδα. Γυρνάμε γρήγορα τη μπάλα, καμία σχέση με αυτό που γινόταν στην αρχή της σεζόν. Είναι ωραίο να βλέπεις το Γιάννη. Την βελτίωσή του. Πέτυχε το τριπλ-νταμπλ. Ελπίζω να μην του το πάρουν πίσω όπως το προηγούμενο. Τον εμπιστευόμαστε σαν πλέι μέικερ και θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε. Είναι ομαδικός, βλέπει το γήπεδο και μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του".

Για τη συμβουλή του Κόμπε στον Γιάννη: " Ήταν ευγενικές λέξεις από τον Κόμπε. Ένα μεγάλο μήνυμα για το Γιάννη. Ελπίζω να το καταλάβει και να το εκμεταλλευτεί" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μυθικός Αντετοκούνμπο με τριπλ-νταμπλ κόντρα στους Λέικερς!

Υπόκλιση Μπράιαντ στον μαγικό Αντετοκούνμπο

H συγκινητική συμβουλή του Κόμπε στον Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια

"Σκέπασε" τους Λέικερς: Διπλή τάπα από Αντετοκούνμπο!

Τρομερό κάρφωμα από Αντετοκούνμπο στην κορυφή του TOP-10!

Τρέλανε το twitter ο Αντετοκούνμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK