Κλέι Τόμπσον, τα καρφώματα δεν είναι για σένα!

Όλη την περασμένη σεζόν ο Κλέι Τόμπσον ήταν on fire, ειδικά από τη γραμμή του τριπόντου, όμως τώρα στις διακοπές του είναι ώρα για αποτυχημένα... καρφώματα. Δείτε το VIDEO!

Golden State Warriors guard Klay Thompson (11) walks off the floor after Game 2 of basketball's NBA Finals against the Cleveland Cavaliers in Oakland, Calif., Sunday, June 4, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Golden State Warriors guard Klay Thompson (11) walks off the floor after Game 2 of basketball's NBA Finals against the Cleveland Cavaliers in Oakland, Calif., Sunday, June 4, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Η τελευταία τριετία μόνο μαγική μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Κλέι Τόμπσον, με τον Αμερικανό γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να μετράει δύο πρωταθλήματα την τελευταία τριετία και να έχει επίσης να καμαρώνει ενδιάμεσα για το 73-9, το τρομερό νικών της ομάδας του Σαν Φραντσίσκο στην regular season του NBA τη σεζόν 2015-16.

Τώρα όμως, ειδικά μετά από μία κοπιαστική σεζόν, δικαιούται να χαλαρώνει και να κάνει οτιδήποτε άλλο πέρα από το να "ζορίζει" τον εαυτό του και απόδειξη είναι η προσπάθειά του να καρφώσει σε μπασκέτα κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Κίνα όπου δέχτηκε... τάπα από το στεφάνι!

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK