Κλειστές πόρτες για Σέλτικς: "Όχι" από Μπουλς, Μπακς και Τζαζ

Οι Σέλτικς θα ξεμείνουν με το Νο3 του draft που το προσφέρουν από 'δω και από 'κει για έτοιμους παίκτες.

Κλειστές πόρτες για Σέλτικς: "Όχι" από Μπουλς, Μπακς και Τζαζ
Μπάτλετ Σέλτικς

Στο κενό έχει πέσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον, κάθε προσπάθεια των Σέλτικς ν' αποκτήσουν έναν πρωτοκλασάτο παίκτη του ΝΒΑ προσφέροντας αντ' αυτού το Νο3 στο draft.

Ο Ντάνι Έιντζ θεωρεί (και δεν έχει άδικο) πως η ομάδα της Βοστόνης θ' ανέβει επίπεδο μόνο αν προσθέσει στο ρόστερ ένα αστέρι της λίγκας. Οι επαφές πάντως που είχε τις τελευταίες ημέρες δεν είχαν καμία τύχη.

Κατά πληροφορίες του ESPN, ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στους "Κέλτες" προσέγγισε τους Μπουλς για τον Τζίμι Μπάτλερ, τους Τζαζ για τον Γκόρντον Χέιγουορντ και τους Μπακς για τους Πάρκερ-Μίντλετον. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως βρήκε πόρτες κλειστές. Είτε γιατί το Νο3 δεν συγκινεί και η ανταλλαγή θεωρείται ασύμφορη, δεδομένου ότι οι Σίμονς και Ίνγκραμ θα επιλεγούν πιο ψηλά, είτε γιατί δεν θέλουν να χάσουν παίκτες-βαρόμετρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η μόνη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για μια τέτοια ανταλλαγή ήταν οι Σίξερς. Μόνο που ο Όκαφορ ή ο Νόελ, ένας ψηλός δηλαδή, δεν ήταν στις προτεραιότητες του Έιντζ και το deal απορρίφθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK