Κοιτάζουν Γουέστμπρουκ, θέλουν Γουόλτον οι Νικς

Σύμφωνα με Αμερικανικά ΜΜΕ, οι Νιου Γιορκ Νικς θα κυνηγήσουν την περίπτωση του Ράσελ Γουέστμπρουκ το 2017, ενώ ο βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Λουκ Γουόλτον είναι βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ντέρεκ Φίσερ.

Κοιτάζουν Γουέστμπρουκ, θέλουν Γουόλτον οι Νικς

Ακόμη μία σεζόν αναμένεται να πάει... στράφι για τους Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίο αρχίζουν κάθε χρονιά με όνειρα και ελπίδες και καταλήγουν εκτός πλέι οφ.

Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε, με αποτέλεσμα ο Ντέρεκ Φίσερ να δει την πόρτα της εξόδου από το "Madison Square Garden", με τον Κερτ Ράμπις να αναλαμβάνει μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον παλαίμαχο άσο των Λος Άντζελες Λέικερς στο τιμόνι της ομάδας είναι ο βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, Λουκ Γουόλτον. Ο νεαρός assistant coach εντυπωσίασε, όσο καιρό έλειπε ο Κερ λόγω χειρουργικής επέμβασης στη μέση, αφήνοντας την ομάδα με ρεκόρ 39-4.

Ο διοικητικός ηγέτης των Νικς, Φιλ Τζάκσον γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Γουόλτον, καθώς τον είχε παίκτη στους Λέικερς, ενώ με βάση τα ρεπορτάζ έχει εξαιρετική άποψη για τις προπονητικές ικανότητές του.

Παράλληλα, το " Bleacher Report" αποκαλύπτει πως υπάρχει πρόθεση από την πλευρά των Νικς να κινηθούν για την απόκτηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ το 2017, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι άνθρωποι της Νικς θα ήθελαν να δημιουργήσαν μία τρομερή τριπλέτα αποτελούμενη από τους Γουέστμπρουκ, Καρμέλο Άντονι και Κρίσταπς Πορζίνγκις. Παρόλα αυτά, μία τέτοια συζήτηση δείχνει αρκετά πρώιμη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK