Κόλινς: "Ναι, είμαι γκέι"

Ο 35χρονος σέντερ Τζέισον Κόλινς δεν κατάφερε ποτέ να γράψει ιστορία στο παρκέ με το παιχνίδι του, πέτυχε να γίνει διάσημος με μία απλή ανακοίνωσή του.

Κόλινς: "Ναι, είμαι γκέι"
kollins2904.jpg

"Δεν το επεδίωξα, αλλά αφού είμαι γκέι, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω. Έτυχε να είμαι εγώ ο πρώτος επαγγελματίας αθλητής που το κάνει". Θα ευχόμουν, όπως συμβαίνει στο σχολείο, να υπήρχε κάποιο άλλο παιδί που θα σήκωνε το χέρι του και θα έλεγε "εγώ είμαι". Δεν συνέβη και στην περίπτωσή μας, σηκώνω το χέρι και λέω "είμαι γκέι".

Ο Ντέιβιντ Στερν ήταν ο πρώτος που στάθηκε δίπλα του με ανακοίνωσή στην οποία αναφέρει ότι: "Είμαι υπερήφανος που ο Τζέισον μπαίνει μπροστά σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα".

Από κοντά και ο Κόμπε Μπράιαντ: "Μην κάνεις πίσω και μην αφήσεις κανέναν με την άγνοιά του να σε επηρεάσει. Είμαι υπερήφανος για σένα".

Όταν ο Τζον Αμίτσι είχε δηλώσει πως είναι ομοφυλόφιλος, όλοι οι παίκτες είχαν θετική στάση έστω κι αν κάποιοι το αντιμετώπισαν αρκετά περιπαιχτικά. Η περίπτωση του Κόλινς είναι διαφορετική καθώς αποτελεί ενεργό μπασκετμπολίστα ο οποίος τελείωσε την χρονιά με τους Γουίζαρντς και το καλοκαίρι θα ψάξει για δουλειά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK